Πάνω από 3.300 πρόσφυγες αποβιβάστηκαν την Πέμπτη στον Πειραιά
Αλλοι 3.352 πρόσφυγες αποβιβάστηκαν το πρωί της Πέμπτης στο λιμάνι του Πειραιά με τρία πλοία. Ειδικότερα, το πλοίο «Blue Star Patmos» μετέφερε 1.421 πρόσφυγες, οι οποίοι είχαν επιβιβαστεί στη Μυτιλήνη, το πλοίο «Blue Star 1» αποβίβασε 1.237 πρόσφυγες, εκ των οποίων οι 425 είχαν επιβιβαστεί στη Μυτιλήνη και οι 812 στη Χίο, ενώ το πλοίο «Νήσος Ρόδος» αποβίβασε 694 πρόσφυγες, εκ των οποίων οι 412 είχαν επιβιβαστεί στη Μυτιλήνη και οι 282 στη Χίο.
Αλλοι 3.352 πρόσφυγες αποβιβάστηκαν το πρωί της Πέμπτης στο λιμάνι του Πειραιά με τρία πλοία.
Ειδικότερα, το πλοίο «Blue Star Patmos» μετέφερε 1.421 πρόσφυγες, οι οποίοι είχαν επιβιβαστεί στη Μυτιλήνη, το πλοίο «Blue Star 1» αποβίβασε 1.237 πρόσφυγες, εκ των οποίων οι 425 είχαν επιβιβαστεί στη Μυτιλήνη και οι 812 στη Χίο, ενώ το πλοίο «Νήσος Ρόδος» αποβίβασε 694 πρόσφυγες, εκ των οποίων οι 412 είχαν επιβιβαστεί στη Μυτιλήνη και οι 282 στη Χίο.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας