Νέα εκτός έδρας νίκη του Κόροιβου, 89-74 την Καβάλα
Ο Κόροιβος μετρά δύο εκτός έδρας νίκες στις 3 πρώτες αγωνιστικές της Α1, μετά το 89-74 εκτός επί της Καβάλας, χάρη στους 19 πόντους του Ντουέιν Ντέιβις. Αυτή ήταν η 2η ήττα για τους γηπεδούχους που είδαν τον Χρήστο Ταπούτο να πετυχαίνει 24 πόντους.
Ο Κόροιβος μετρά δύο εκτός έδρας νίκες στις 3 πρώτες αγωνιστικές της Α1, μετά το 89-74 εκτός επί της Καβάλας, χάρη στους 19 πόντους του Ντουέιν Ντέιβις. Αυτή ήταν η 2η ήττα για τους γηπεδούχους που είδαν τον Χρήστο Ταπούτο να πετυχαίνει 24 πόντους.
Με τον Ταπούτο σε επιθετικό «οίστρο» για τους γηπεδούχους και τον Βασιλόπουλο από πλευράς Κοροίβου, το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε την ομάδ της Αμαλιάδας να προηγείται με βραχεία κεφαλή, 19-20.
Ο Ντέιβις ήταν ο ηγέτης των φιλοξενούμενων στη 2η περίοδο, με την ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου να ξεφεύγει, 31-40 (+9) και 33-42 στο ημίχρονο.
Στο δεύτερο μέρος, η Καβάλα έκανε προσπάθεια να μειώσει, αλλά το -8 ήταν ό,τι κατάφερε, με τον 52-67 στο 30΄ να γέρνει την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας της Ηλείας. Τυπική διαδικασία αποδείχτηκε η 4η περίοδος.
Διαιτητές: Πηλοϊδης, Μητσόπουλος, Τσώνος Β.
Τα δεκάλεπτα: 19-20, 33-42, 52-67, 74-89
ΚΑΒΑΛΑ (Γιάννης Τζήμας): Κεμπ 8, Γκόρντον 8 (1), Ταπούτος 24 (1), Κοστόφ 16, Βάργκας 11 (1), Λίβας, Φαν Ντερ Μαρς, Μεντλάιν, Γιαννακίδης 3 (1), Σταμπούλης, Γκέλιος, Καλαϊτζίδης 4
ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Χάρης Μαρκόπουλος): Ντέιβις 19 (3), Χριστοδούλου 4, Τρότερ 14 (1), Βασιλόπουλος 14, Χάρις 11 (1), Θόρτον, Πουλιανίτης 7 (1), Χαριτόπουλος 5 (1), Γεωργάκης 2, Σλαφτσάκης 2, Μπάτης, Κάουνσιλ 11 (1)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 68-84: Πέρασε από τη Γλυφάδα με κορυφαίο τον Σορτς
- Πιο ζόρικα δεν γίνεται για τον Χάου
- Το Ιράν ανακοίνωσε ότι υποδομές νερού και ενέργειας υπέστησαν σοβαρές ζημιές
- Πώς μπορεί να εξακριβωθεί εάν ένας πίνακας είναι αληθινός – Η αλλαγή στο νόμο για τα πλαστά έργα τέχνης
- Μπαρτσελόνα – Βαγιεκάνο 1-0: Στο +7 οι Καταλανοί με Αραούχο
- Δημοσκόπηση: 6 στους 10 Αμερικανούς αποδοκιμάζουν τον πόλεμο στο Ιράν


