Ασταμάτητος δείχνει ο Πανιώνιος φέτος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε και της Καλλονής (Πανιώνιος – Καλλονή 2-0) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, χάρη σε δύο τέρματα του Τάσου Μπακασέτα.
H αυλαία άνοιξε με τον Πλατανιά να πανηγυρίζει την πρώτη νίκη του με… τεσσάρα εποί του Πανθρακικού (Πλατανιάς – Πανθρακικός 4-0).
Σημαντικό είναι και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Ηρακλή να υποδέχεται στο «Καυτανζόγλειο» τον ΠΑΟΚ, σ’ ένα ματς όπου ο «δικέφαλος» έχει το προβάδισμα.
Φαβορί για τη νίκη είναι και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα φιλοξενήσει στη Λεωφόρο τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ χωρίς ασφαλή προγνωστικά είναι το ματς στην Τρίπολη μεταξύ του τοπικού Αστέρα και της Ξάνθης.
Το πρόγραμμα της αγωνιστικής (Όλα τα ματς καλύπτονται τηλεοπτικά από τα κανάλια της NOVA):
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας