Οριστικά ένα μήνα έξω ο Ρόμπεν που τρέχει για τη… Ντόρτμουντ
Οριστικά χωρίς το μεγάλο αστέρι της, τον Άριεν Ρόμπεν, θα παραταχθεί η Μπάγερν Μονάχου στην πρεμιέρα (16/9) του 6ου ομίλου του Champions League με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη». Ο 31χρονος διεθνής επιθετικός θα χάσει επίσης τέσσερα ματς του γερμανικού πρωταθλήματος και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι της Bundesliga με τη Ντόρτμουντ στις 3 Οκτωβρίου.
Οριστικά χωρίς το μεγάλο αστέρι της, τον Άριεν Ρόμπεν, θα παραταχθεί η Μπάγερν Μονάχου στην πρεμιέρα (16/9) του 6ου ομίλου του Champions League με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».
Ο 31χρονος διεθνής επιθετικός αποχώρησε τραυματίας (τράβηγμα στους προσαγωγούς) από την αναμέτρηση της εθνικής Ολλανδίας με την αντίστοιχη της Ισλανδίας για τα προκριματικά του EURO 2016 και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τον επόμενο μήνα.
Ο Ολλανδός σταρ θα χάσει επίσης τέσσερα ματς του γερμανικού πρωταθλήματος (με Άουγκσμπουργκ, Ντάρμσταντ, Βόλφσμπουργκ και) και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι της Bundesliga με τη Ντόρτμουντ στις 3 Οκτωβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κρήτη: Δύο συλλήψεις για όπλο, σφαίρες και χιλιάδες κροτίδες
- Κόντης: «Κάναμε πολλά δώρα στον Παναθηναϊκό, να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας»
- Ο Πούτιν λέει ότι η Ρωσία θα μπορούσε να σταματήσει την προμήθεια φυσικού αερίου στις ευρωπαϊκές αγορές
- Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Η σάτιρα επέστρεψε
- Ιράν: Η απόγνωση του «πληγωμένου ζώου» και ο αγώνας για επιβίωση που θα το κάνει περισσότερο επιθετικό
- Μέση Ανατολή: Σε τροχιά δοκιμασίας η ελληνική οικονομία – Το δυσμενές σενάριο για την ανάπτυξη



