Επιστροφή στο Βέλγιο για τον Μιχάλη Σηφάκη, ο οποίος για τα τα επόμενα δύο χρόνια θα αγωνίζεται στην Κόρτραϊκ. Ο 30χρονος γκολκίπερ είχε κάνει ξανά ένα πέρασμα από τη «Jupiler League» τη σεζόν 2012/13 με τη φανέλα της Σαρλερουά.
Επιστροφή στο Βέλγιο για τον Μιχάλη Σηφάκη, ο οποίος για τα τα επόμενα δύο χρόνια θα αγωνίζεται στην Κόρτραϊκ.
Ο 30χρονος γκολκίπερ είχε κάνει ξανά ένα πέρασμα από τη «Jupiler League» τη σεζόν 2012/13 με τη φανέλα της Σαρλερουά.
Ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας, που έχει αγωνιστεί σε ΟΦΗ, Ολυμπιακό, Άρη και Ατρόμητο, την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Λεβαδειακού μετρώντας 25 εμφανίσεις.
Οι Έλληνες διαιτητές, όπως και με τις προηγούμενες ΚΕΔ, έτσι και επί Λανουά δεν ορίζονται σε υψηλού επιπέδου αγώνες. Άρα επιβεβαιώνεται το χαμηλό επίπεδο και με την τωρινή κατάσταση