ΑΔΕΔΥ: Να περιοριστεί στα καθήκοντά του ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης
Πυρά κατά του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή εξαπολύει η ΑΔΕΔΥ, εγκαλώντας τον για τις προτάσεις του αναφορικά με την ιδιωτικοποίηση τομέων του Δημοσίου, την αξιολόγηση των Δημοσίων Υπαλλήλων και τα συνδικαλιστικά καθήκοντά τους.
Πυρά κατά του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή εξαπολύει η ΑΔΕΔΥ, εγκαλώντας τον για τις προτάσεις του αναφορικά με την ιδιωτικοποίηση τομέων του Δημοσίου, την αξιολόγηση των Δημοσίων Υπαλλήλων και τα συνδικαλιστικά καθήκοντά τους.
Όπως επισημαίνει η ΑΔΕΔΥ, αυτές οι προτάσεις αποτελούν ουσιαστικά προέκταση του νέου μνημονίου για περιορισμό και κατάργηση συνδικαλιστικών δικαιωμάτων, αλλά και για τη συνέχιση των ιδιωτικοποιήσεων και των απολύσεων.
Η ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ είναι η εξής:
«Στην ετήσια έκθεση του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λ. Ρακιντζή, στο εισαγωγικό μέρος διατυπώνονται προτάσεις για ιδιωτικοποίηση Τομέων του Δημοσίου, για την αξιολόγηση των Δημοσίων Υπαλλήλων και τον αυτοπεριορισμό των συνδικαλιστών στα καθήκοντά τους.
» Οι προτάσεις αυτές από τη μία είναι πολιτικές τοποθετήσεις και εκτός των πεδίων αρμοδιότητας του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και από την άλλη έρχονται ως συνέχεια των προβλέψεων του 3ου μνημονίου για ‘αποπολιτικοποίηση του Δημοσίου’, δηλαδή για περιορισμό και κατάργηση συνδικαλιστικών δικαιωμάτων αλλά και για τη συνέχιση των ιδιωτικοποιήσεων και των απολύσεων. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί, λοιπόν, τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λ. Ρακιντζή, να αυτοπεριοριστεί στα καθήκοντά του».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας