
Στον πάγκο της Σεβίλης έως το 2017 ο Έμερι
Στον πάγκο της Σεβίλης έως το 2017 ο Έμερι
Tην επέκταση της συνεργασίας της με τον Ουνάι Έμερι έως τον Ιούνιο του 2017 ανακοίνωσε η Σεβίλη. Παρά τα σενάρια των τελευταίων ημερών, ο Ισπανός τεχνικός θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας που οδήγησε για δεύτερη σερί χρονιά στην κατάκτηση του Europa League. Ο Έμερι ανέλαβε τα ηνία των Ανδαλουσιάνων τον Ιανουάριο του 2013, σε μία περίοδο που η ομάδα προερχόταν από σερί κακών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων, με αποτέλεσμα να βρεθεί στη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Primera Division. Μέσα σε 2.5 χρόνια κατάφερε να αλλάξει τα πάντα στα αποδυτήρια και να οδηγήσει την ομάδα στην 5η θέση του πρωταθλήματος, σε δύο ευρωπαϊκούς τίτλους και αρκετά ρεκόρ. Έγινε ο 4ος προπονητής με τα περισσότερα ματς στον πάγκο της Σεβίλης (142), πίσω από τον Ραμόν Ενθίνας (179), τον Μανόλο Κάρντο (188) και τον Χοακίν Καπαρός που βρίσκεται στην κορυφή με 226.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Σέιμπεν Λι – Οδεύει προς Εφές
- Ο Ολυμπιακός, η «χρυσή» Εθνική και τα φοβερά επιτεύγματα – Ποια είναι η κορυφαία πολίστρια στον κόσμο, Φωτεινή Τριχά (vids)
- Η μέρα που άλλαξαν τα πάντα: Σαν σήμερα ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά στις Άλπεις
- Ο Τζόουνς είχε ξανά φραστικό επεισόδιο με οπαδό της Παρτιζάν (vid)
- Επίσημο: Τέλος από τον Πανιώνιο ο Ζούρος
- Άρης: Ο Μπουσαΐντ και οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις
- Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις: «I’m f@@@@ back» (vids)
- «Δεν σκέφτεται την επιστροφή στην Πολωνία ο Σφιντέρσκι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442