Όταν το κομψό περιβάλλον και η ζεστή ατμόσφαιρα συναντούν τα προσεγμένα πιάτα που ετοιμάζει ο σεφ, τότε η γαστρονομική εμπειρία προβλέπεται μοναδική, όπως ακριβώς συμβαίνει στην περίπτωση του εστιατορίου CHEFI The Restaurant.

Σε μια ανακαινισμένη μονοκατοικία της οδού Περικλέους στο Χαλάνδρι, έχει ανοίξει τις πόρτες του ένας ιδιαίτερα προσεγμένος χώρος που έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή.

Περνώντας το κατώφλι του κομψού και ευχάριστου χώρου του CHEFI The Restaurant θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις ιδιαίτερες και κοσμοπολίτικες προτάσεις του σεφ Αλέξανδρου Κοσσυβάκη, ο οποίος εύστοχα συνδυάζει την ελληνική και μεσογειακή μας κουζίνα με διεθνείς πινελιές.

Αγαπημένη μας «γωνιά» στο καλαίσθητο περιβάλλον του εστιατορίου, είναι το φωτεινό αίθριο με θέα στον κήπο της μονοκατοικίας, ο οποίος -καιρού επιτρέποντος- τους επόμενους μήνες θα μας χαρίζει απλόχερα τη δροσιά του, για μοναδικές γαστριμαργικές εμπειρίες.

Σε αυτές συγκαταλέγονται, ακόμη, η «ψαγμένη» και ενημερωμένη wine list του restaurant που συνοδεύει το δείπνο ή το γεύμα μας, καθώς και οι γλυκοί… πειρασμοί που κλείνουν ιδανικά το γευστικό μας ταξίδι στο CHEFI The Restaurant.

CHEFI The Restaurant, Περικλέους 31, Χαλάνδρι.
Κρατήσεις: 210 68 15 774 therestaurant@chefi.gr, www.chefi.gr