Δείγμα DΝΑ ελήφθη από 14 Έλληνες για τα επεισόδια στο Μιλάνο
Σε υποχρεωτική λήψη δείγματος DNA υποβλήθηκαν δεκατέσσερις Έλληνες που βρίσκονταν στο Μιλάνο το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, όταν πυρπολήθηκαν αυτοκίνητα και προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε καταστήματα και τράπεζες από διαδηλωτές οι οποίοι πήραν μέρος στην κινητοποίηση «No Expo».
Σε υποχρεωτική λήψη δείγματος DNA υποβλήθηκαν δεκατέσσερις Έλληνες που βρίσκονταν στο Μιλάνο το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, όταν πυρπολήθηκαν αυτοκίνητα και προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε καταστήματα και τράπεζες από διαδηλωτές οι οποίοι πήραν μέρος στην κινητοποίηση «No Expo».
Την απόφαση για την υποχρεωτική λήψη δείγματος DNA «από 14 Έλληνες που εντοπίσθηκαν κοντά σε διαμέρισμα το οποίο τελεί υπό κατάληψη», σύμφωνα με την Corriere della Sera, έλαβε ο αναπληρωτής εισαγγελέας Μαουρίτσιο Ρομανέλλι.
Ο συνήγορος υπεράσπισής τους, μετέβη στην διεύθυνση αστυνομίας και κατέθεσε ένσταση κατά της απόφασης, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο «τα δείγματα DΝΑ μπορεί να χρησιμεύσουν για να συγκριθούν με εκείνα που ανιχνεύθηκαν πάνω σε ρόπαλα, κράνη και βόμβες μολότοφ».
«Σε βάρος των Ελλήνων ασκήθηκε δίωξη για προβολή αντίστασης κατά της αρχής και σήμερα το πρωί, όπως διέρρευσε επέστρεψαν αεροπορικώς στην χώρα τους», τονίζει η Corriere.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας