Περέιρα και Κασάμι πήραν αναβολή στην απολογία τους για ΑΕΚ
Αναβολή για τις 16 Απριλίου πήρε η απολογία των Βίτορ Περέιρα και Παϊτίμ Κασάμι στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τη συμπεριφορά τους στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Η αδυναμία του δικηγόρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Θεόδωρου Γιαννίκου, να δώσει το «παρών», οδήγησε στην αναβολή της προγραμματισμένης για το μεσημέρι της Πέμπτης απολογίας του Πορτογάλου προπονητή του Ολυμπιακού, αλλά και του Ελβετού μεσοεπιθετικού.
Αναβολή για τις 16 Απριλίου πήρε η απολογία των Βίτορ Περέιρα και Παϊτίμ Κασάμι στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τη συμπεριφορά τους στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ.
Η αδυναμία του δικηγόρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Θεόδωρου Γιαννίκου, να δώσει το «παρών», οδήγησε στην αναβολή της προγραμματισμένης για το μεσημέρι της Πέμπτης απολογίας του Πορτογάλου προπονητή του Ολυμπιακού, αλλά και του Ελβετού μεσοεπιθετικού.
Οι δυο τους αντιμετωπίζουν Πειθαρχική Δίωξη για τον τρόπο που πανηγύρισαν το γκολ που έδωσε στον Ολυμπιακό την πρόκριση απέναντι στην ΑΕΚ στη ρεβάνς του προημιτελικού του Κυπέλλου.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.