Υπολογίζεται ότι λίγο πριν το τέλος του crowdfunding, περίπου 78 χιλιάδες χρήστες του Διαδικτύου δέσμευσαν κατά μέσο όρο 250 δολάρια για να λάβουν τον Ιούνιο/Ιούλιο το δικό τους smartwatch από την Pebble Technology. Η εταιρεία που έγινε γνωστή πριν από τρία χρόνια με το Pebble, το οποιο θεωρείται «το πρώτο smartwatch» των τελευταίων χρόνων, αναφέρεται στο Pebble Time κόστους 199 δολαρίων και το νεότερο, Pebble Time Steel των 299 δολαρίων, με έγχρωμη οθόνη τεχνολογίας e-paper.
Tα Pebble Time διακρίνονται για την συγκριτικά υψηλή αυτονομία τους 7 ημερών (10 για το Time Steel) καθώς και για την υποστήριξη app και από τα δύο στρατόπεδα -Android Wear και iOS). H Pebble κάνει λόγο για 7,5 χιλιάδες υπάρχοντα Pebble apps.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας