Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Γιάνης Βαρουφάκης
Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατία Προκόπη Παυλόπουλο είχε το μεσημέρι ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης. Ο κ. Παυλόπουλος επισήμανε ότι οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας με ορισμένους υπουργούς και ιδίως με το υπουργό Οικονομικών θα είναι συχνές και δεν θα είναι γεγονός.
Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατία Προκόπη Παυλόπουλο είχε στις 12 το μεσημέρι ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.
Μετά τη συνάντηση, που διήρκησε περίπου 1,5 ώρα, ο υπουργός Οικονομικών αποχώρησε από το Προεδρικό Μέγαρο χωρίς να κάνει δηλώσεις.
Στον διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισήμανε ότι με τον κ. Βαρουφάκη γνωρίζεται χρόνια. «Και δεν είναι μόνο το γεγονός ότι είναι υπουργός Οικονομικών. Είναι συνάδελφος, γιατί ο κ. Βαρουφάκης υπήρξε καθηγητής στο Οικονομικό Τμήμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών» πρόσθεσε.
Ο κ. Παυλόπουλος επισήμανε ότι οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας με ορισμένους υπουργούς και ιδίως με το υπουργό Οικονομικών θα είναι συχνές και δεν θα είναι γεγονός.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.