Ατυπο Πολιτικό Συμβούλιο στη ΝΔ συγκροτεί ο Αντώνης Σαμαράς
Στη συγκρότηση του Ατυπου Πολιτικού Συμβουλίου προχωρά η Νέα Δημοκρατία μετά από σχετική απόφαση του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά. Ποιοι συμμετέχουν.
Στη συγκρότηση του Ατυπου Πολιτικού Συμβουλίου προχωρά η Νέα Δημοκρατία μετά από σχετική απόφαση του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά.
Το νέο όργανο αποτελείται από τον γενικό γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστα Πλακιωτάκη, τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Ανδρέα Παπαμιμίκο, τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, Γιάννη Βρούτση και Άδωνι Γεωργιάδη, τον αντιπρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη, τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον πρόεδρο του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη, τον γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγράμματος Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Κώστα Καραγκούνη, έναν σύμβουλο του προέδρου που θα οριστεί άμεσα καθώς και τέσσερα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ που θα εκλεγούν από το σώμα αυτό με μυστική ψηφοφορία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για τη γνωρίμια του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
- Χίος: Διάσωση μητέρας και γιου από το φλεγόμενο σπίτι τους
- Νέλσον Μαντέλα: Ο ισόβιος αγώνας κατά του ρατσισμού
- Η δεύτερη… νιότη του Νάντο Ντε Κολό στη Βιλερμπάν (vids)
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στα Διαβατά
- Ελβετικό φράγκο: Έφτασε η κρίσιμη δίκη στον Άρειο Πάγο – Προσφυγή 200.000 πολιτών
- Η La Liga πάει τους παίκτες στα δικαστήρια
- «Καραγκιόζη… Χάσαμε τον Αϊ Βασίλη!»: Με τη Ματίνα Νικολάου στο θέατρο Σκιών του Π. Χατζηαναγνώστου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442