Χολιγουντιανή ληστεία με στόχο βαν στην εθνική και λεία κοσμήματα 9 εκατ. ευρώ
Ομάδα 15 ληστών έκανε έφοδο σε δύο βαν σε γαλλική εθνική οδό, κλέβοντάς τα μαζί με το φορτίο τους: Κοσμήματα αξίας, σύμφωνα με τους υπολογισμούς, 9 εκατ. ευρώ. Η αστυνομία χτενίζει την περιοχή και μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί μόνο τα δύο οχήματα, άδεια και καμένα.
Ομάδα 15 ληστών έκανε έφοδο σε δύο βαν σε γαλλική εθνική οδό, κλέβοντάς τα μαζί με το φορτίο τους: Κοσμήματα αξίας, σύμφωνα με τους υπολογισμούς, 9 εκατ. ευρώ.
Η αστυνομία χτενίζει την περιοχή και μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί μόνο τα δύο οχήματα, άδεια και καμένα.
Το περιστατικό συνέβη τη νύχτα προς Τετάρτη στην περιφέρεια της Ιόν, στον αυτοκινητόδρομο Α6 που συνδέει τη Λυόν με το Παρίσι.
Οι ληστές έβγαλαν, υπό την απειλή όπλου τους οδηγούς, πήραν τον έλεγχο των βαν και εξαφανίστηκαν. Η ληστεία έγινε αναίμακτα.
Την Τετάρτη, η γαλλική αστυνομία ανακοίνωσε πως τα δύο βαν βρέθηκαν μετά από μερικές ώρες εγκαταλελειμμένα κοντά σε σταθμό διοδίων.