Το απόλυτο… μηδέν ανάμεσα στην Κέρκυρα και την Ξάνθη
Στο 0-0 έμειναν Κέρκυρα και Ξάνθη σε έναν κακό από θέμα ποιότητας αγώνα, για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Το α' ημίχρονο ήταν κακό, χωρίς κάτι το εξαιρετικό από τις δύο ομάδες και χωρίς κλασσική ευκαιρία. Κύλησε με τους δύο αντιπάλους να μοιράζονται αυτή την... μετριότητα!
Στο 0-0 έμειναν Κέρκυρα και Ξάνθη σε έναν κακό από θέμα ποιότητας αγώνα, για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Το α’ ημίχρονο ήταν κακό, χωρίς κάτι το εξαιρετικό από τις δύο ομάδες και χωρίς κλασσική ευκαιρία. Κύλησε με τους δύο αντιπάλους να μοιράζονται αυτή την… μετριότητα!
Ούτε στο β’ ημίχρονο άλλαξε κάτι ως προς την ποιότητα του αγώνα, τουλάχιστον όμως υπήρξαν μια-δυό στιγμές που κάποιος παίκτης έγινε απειλητικός.
Όπως στο 62′ ο Ανδρεόπουλος που σούταρε στη γωνία αλλά απέκρουσε με δυσκολία ο Κυριακίδης και στο 70′ ο Καπετάνος που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Σέτκους.
Τελικά, αυτοί που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ ήταν οι φιλοξενούμενοι, όταν στο 80′ η προσπάθεια του Κλέιτον κατέληξε στο δοκάρι. Ετσι το 0-0 παρέμεινε ως το τέλος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μαρκόβσκι, Καϊκούτ, Ναγιάρ – Παπαστεριανός, Γουάλας, Βασιλακάκης, Καρυπίδης
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέτκους, Βενέτης, Ζορμπάς (79′ Χαβίτο), Ναγιάρ, Καϊκούτ (65′ Κόντος), Μαρκόφσκι, Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι, Ανδρεόπουλος, Ζουμπουλάκης, Φάμπιο (89′ Γεωργακόπουλος).
ΞΑΝΘΗ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Σολτάνι, Βάλτερ Φερνάντεθ (56′ Κλέιτον), Βασιλακάκης, Παπαστεριανός (66′ Λουσέρο), Φλίσκας (46′ Ομπόντο), Καπετάνος, Λισγάρας, Καρυπίδης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΣΥΡΙΖΑ: Ρεκόρ αύξησης των ερευνώμενων υποθέσεων απάτης και σκανδάλων στην Ελλάδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0: Στον τελικό οι Μαδριλένοι, «άγγιξαν» επική ανατροπή οι Καταλανοί
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 04.03.2026]
- Οι σκληροπυρηνικοί στη Μόσχα ανησυχούν λόγω του Ιράν – Λένε ότι δεν πρέπει να εμπιστεύονται τον Τραμπ
- Έπεσε το Facebook – Χιλιάδες αναφορές για προβλήματα
- Πετρελαϊκή κρίση: Εκτίναξη πληθωρισμού και νέα πίεση στις αναδυόμενες αγορές – Τι «βλέπουν» οι αναλυτες




