Θεοδωράκης: Διασυρμός της ισονομίας τα διαφημιστικά κονδύλια των κομμάτων
«Απόλυτο διασυρμό της ισονομίας» θεωρεί ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης την κατανομή των κονδυλίων για διαφημιστική προβολή των κομμάτων. «Τα κόμματα εξουσίας παίρνουν εκατομμύρια. Το Ποτάμι μόνο 140.000 ευρώ» είπε.
«Απόλυτο διασυρμό της ισονομίας» θεωρεί ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης την κατανομή των κονδυλίων για διαφημιστική προβολή των κομμάτων.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε ότι «το παλιό σύστημα ενωμένο -ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ- προσπαθεί να διαφυλάξει τα προνόμιά του και μοιράζει ως εξής τον τηλεοπτικό διαφημιστικό χρόνο: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ από 1,5 εκατομμύριο, ΠΑΣΟΚ: 570.000, Χρυσή Αυγή: 430.000, Ανεξάρτητοι Έλληνες: 320.000, Ποτάμι 140.000».
«Τα κόμματα εξουσίας … εκατομμύρια! Το Ποτάμι 140 χιλιάδες! Ο απόλυτος διασυρμός της ισονομίας», σχολίασε ο Στ. Θεοδωράκης.
«Όσο περισσότερο διαφημίζονται, τόσο καταλαβαίνει ο κόσμος γιατί πρέπει να ψηφίσει το Ποτάμι. Τίποτα δεν ανακόπτει την ορμή μας. Ήρθε η ώρα να βγούμε μπροστά για να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε την χώρα».
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, άνδρες που μπορούσαν να εκτελέσουν 40 ή περισσότερα είχαν έως και 96% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα μέσα στην επόμενη δεκαετία
Το κεντρικό θέμα της 'Εκθεσης των Πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ επικεντρώθηκε στον αθλητισμό, και συγκεκριμένα στο μπάσκετ, αλλά ως φιλοσοφία ζωής, συνεργασίας
Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές σήμερα στα ΕΠΑΛ με το μάθημα των Νέων Ελληνικών - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα