Κάτω Παρτάλι: η επιστροφή
Το πιο σκοτεινό και αστείο χωριό της ελληνικής τηλεοπτικής περιφέρειας, επιστρέφει! Όπως μάλιστα μας ενημερώνει η Νάντια Κοντογιώργη – Βίβιαν, αυτός ο κύκλος θα είναι ακόμη πιο συναρπαστικός!
Με τη Βίβιαν να επαναπροσδιορίζεται, τόσο στις φιλίες της όσο και στα ερωτικά της αλλά να κρατά σταθερή τη φιλία της με τον Μανόλη – είναι εξάλλου δυο χαρακτήρες που δεν μπορούν να υπάρξουν ο ένας χωρίς τον άλλον – και φυσικά με τον αδερφό της.
Δείτε παρακάτω σχετικό βίντεο, όπου η ταλαντούχα ηθοποιός περιγράφει, τι να περιμένουμε από τη Βίβιαν στη δεύτερη σεζόν.
ΠΟυ αφήσαμε τη σειρά στο τέλος της προηγούμενης σεζόν και που την βρίσκουμε τώρα;
Ο Κωνσταντίνος, η Βίβιαν, ο Μανόλης, αλλά και η Μοσχούλα, παρόλο που έφυγαν χωρίς να κοιτάξουν πίσω, δε φαίνονται έτοιμοι να αποχωριστούν το χωριό.
Πρώτη στάση, η Σίφνος.
Ήλιος, καλοκαίρι και ένα σχέδιο που θα φέρει τα πάνω κάτω και θα οδηγήσει τους ήρωές μας σε… κόντρα ρόλους. Μετά από πολλές εκπλήξεις και επεισοδιακές εξελίξεις, όλοι οι δρόμοι, όμως, οδηγούν στο Κάτω Παρτάλι. Και σ’ αυτούς που έμειναν εκεί.
Ο Διαμαντής τα έχει βρει σκούρα χωρίς τη Μοσχούλα του, η Νεκταρία είναι έγκυος και αναζητά τον Μανόλη, ενώ η Μυρτώ κρατά όλη την αλήθεια στο χέρι της χωρίς να το γνωρίζει… Όλη την αλήθεια; Μάλλον όχι.
Και ξαφνικά ένας φόνος, για τον οποίο όλοι είναι ύποπτοι, θα αναστατώσει το «Κάτω Παρτάλι».
Στο πρώτο επεισόδιο του 2ου κύκλου…
Το σπίτι του Διαμαντή στο Κάτω Παρτάλι έχει ερημώσει. Μόνο οι γείτονες και η κόρη του έμειναν πίσω. Η Βίβιαν, ο Κωνσταντίνος κι ο Μανόλης βρίσκονται στο δρόμο και προσπαθούν να βρουν μια λύση στο πρόβλημά τους. Πού θα πάνε τώρα που έφυγαν από το χωριό και τι θα κάνουν με την γιαγιά Βαγγελιώ που ουσιαστικά έχουν απαγάγει; Πριν αποφασίσουν ποια θα είναι η επόμενη κίνησή τους, συναντάνε απροσδόκητα τη Μοσχούλα και ο δρόμος τους βγάζει προς Σίφνο!
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Τσιμιτσέλης (Κωνσταντίνος), Νάντια Κοντογεώργη (Βίβιαν), Μίνως Θεοχάρης (Μανόλης), Λεωνίδας Καλφαγιάννης (Θανάσης), Σταύρος Σβήγκος (Βλάσης), Βασιλική Τρουφάκου (Μυρτώ), Ελευθερία Μπενοβία (Πασχαλιά), Ιβάν Σβιτάιλο (Ρούσος).
Διαμαντής, ο Τάσος Χαλκιάς και η Βίκυ Σταυροπούλου στον ρόλο της Μοσχούλας
Μαζί τους οι: Γιώργος Βουλτζάτης (Γιακουμής), Αγορίτσα Οικονόμου (Λάμπραινα), Γιάννα Ζιάννη (Παναγιώταινα), Μένη Κωνσταντινίδου (Νεκταρία), Σταύρος Καραγιάννης (Στέφανος), Θωμάς Παλιούρας (Πατήρ Αμβρόσιος) και η Όλγα Δαμάνη (Γιαγιά)
Guests 1ου επεισοδίου
Γιώργος Δεπάστας (Άλεξ), Μανώλης Γεραπετρίτης (Παπαχατζής), Παντελής Καναράκης (Φρειδερίκη)
Σενάριο: Λευτέρης Παπαπέτρου
Σκηνοθεσία: Αμαλία Γιαννίκου
Εκτέλεση Παραγωγής: ΟΝ – NOIR
- Ειρηνικός: Συνεχίζονται οι δολοφονικές επιθέσεις των ΗΠΑ σε πλεούμενα – Αλλοι 5 νεκροί
- Ουκρανία: Συμφωνία για χρηματοδότησή της με 90 δισ. από την ΕΕ – Πίστωση χρόνου για το «δάνειο επανορθώσεων»
- Αυστραλία: Ανακοινώνεται εθνικό πρόγραμμα επαναγοράς πυροβόλων όπλων μετά τη σφαγή στην Μπόνταϊ
- Ονδούρα: Ξεκίνησε η τελευταία ανακαταμέτρηση πριν την ανακήρυξη του νικητή των προεδρικών εκλογών
- Γάζα: Συνάντηση στη Φλόριντα για τα επόμενα στάδια της εκεχειρίας – Ο Τραμπ αναμένει και τον Νετανιάχου
- Ο Τραμπ τονίζει πως δεν χρειάζεται έγκριση του Κογκρέσου για να διατάξει πλήγματα στη Βενεζουέλα