Στον ανακριτή 7 άτομα για τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη
Στις ανακριτικές αρχές Θεσσαλονίκης απολογούνται επτά εκ των συλληφθέντων που κατηγορούνται για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το περασμένο Σάββατο, κατά τη διάρκεια και μετά την πορεία μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.
Στις ανακριτικές αρχές Θεσσαλονίκης απολογούνται επτά εκ των συλληφθέντων που κατηγορούνται για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το περασμένο Σάββατο, κατά τη διάρκεια και μετά την πορεία μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.
Οι επτά αντιμετωπίζουν κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες και για αυτό παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή.
Οι υπόλοιποι, που συνελήφθησαν για τα επεισόδια της ίδιας μέρας, αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος και θα δικαστούν το μεσημέρι με την αυτόφωρη διαδικασία.
Και οι 17 συλληφθέντες παραμένουν υπό κράτηση.
Αλληλέγγυοι των συλληφθέντων έχουν προγραμματίσει για τις 12 το μεσημέρι συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εξωσωματική γονιμοποίηση: Λουίζ και Άλαστερ, τα πρώτα από τα 13 εκατ. παιδιά του σωλήνα στον κόσμο
- Επιτέλους, σοβαρευτείτε ή στην τελική «βουλώστε το»!
- Μένης Κουμανταρέας: Μάχη ανάμεσα στο Καλό και το Κακό
- Μαθητής συνελήφθη με μεγάλη χασίς στην Κρήτη
- Fox News: «Ο Ντόντσιτς ζήτησε από τους Λέικερς τον Αντετοκούνμπο»
- Σκύλος στο αεροπλάνο – Προετοιμάστε τον για να έχετε ένα ομαλό ταξίδι
- Κακοκαιρία Byron: «Πνίγηκε» στη λάσπη η Μονή Επανωσήφη – Δυνατοί άνεμοι σάρωσαν καταστήματα στον Άγιο Νικόλαο
- Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 στην περιοχή «Ποντιακά» Ελευσίνας – Πιθανή υπερχείλιση του ποταμού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442