Ο ΓΑΣ Κιλκίς ήταν ο μεγάλος νικητής του ελληνικού «εμφυλίου» στο Τσάλεντζ Καπ ανδρών του χάντμπολ. Η μακεδονική ομάδα αν και ηττήθηκε εντός έδρας από τον ΑΣΕ Δούκα με 23-20, πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση μετά την εκτός έδρας νίκη του με 20-16, πριν από μία εβδομάδα στο Δαϊς. Την ίδια ώρα στο Λουτράκι, ο τοπικός Ποσειδώνας επιβλήθηκε 33-28 της Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς, αλλά οι Σέρβοι είναι εκείνοι που θα συνεχίσουν στη διοργάνωση λόγω της μεγάλης διαφοράς που πήραν στο πρώτο παιχνίδι (34-21). Στην «παρθενική» του παρουσία σε ευρωπαϊκό αγώνα ο Ποσειδώνας κατάφερε να πάρει τη νίκη γοήτρου, μετά από πολύ καλή εμφάνιση.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη Euroleague υποδεχόμενος την Παρί στο ΟΑΚΑ με στόχο να ξεκινήσει την… αντεπίθεσή του στη διοργάνωση, μετά την ήττα από τη Φενέρ και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.