Προσπάθησαν να κάψουν εν πλω πάνω από 10 τόνους χασίς
Έμποροι ναρκωτικών προσπάθησαν να εξαφανίσουν, καίγοντάς τους, περισσότερους από 10 τόνους χασίς που μετέφεραν με αλιευτικό πλοίο ανοιχτά των νοτιοανατολικών ακτών της Ισπανίας.
Έμποροι ναρκωτικών προσπάθησαν να εξαφανίσουν, καίγοντάς τους, περισσότερους από 10 τόνους χασίς που μετέφεραν με αλιευτικό πλοίο ανοιχτά των νοτιοανατολικών ακτών της Ισπανίας.
Οι τελωνειακές αρχές της Ισπανίας, σε συνεργασία με την αστυνομία της Πορτογαλίας εξαπέλυσαν την επιχείρηση κατά του ύποπτου πλοίου με την ονομασία Eiskos και σημαία Πορτογαλίας, σε απόσταση 40 ναυτικών μιλίων νότια της Αλμερία.
«Τη στιγμή της προσέγγισης τα μέλη του πληρώματος του αλιευτικού προκάλεσαν έκρηξη, βάζοντας φωτιά σε ένα μπιτόνι βενζίνης προκειμένου να κάψουν το πλοίο και να εξαφανίσουν τα ναρκωτικά που μετέφεραν» αναφέρει ανακοίνωση. Οι πράκτορες ωστόσο κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά στο πλοίο.
Τα δέκα μέλη του πληρώματος -πέντε υπήκοοι Πορτογαλίας, δύο υπήκοοι Σενεγάλης, ένας υπήκοος Ισπανίας, ένας υπήκοος Γουινέας και ένας υπήκοος Γκάνας- συνελήφθησαν. Οι δύο εξ αυτών τραυματίστηκαν από τη φωτιά.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ανάκρισης, προορισμός του φορτίου ήταν κάποια από «τις χώρες που βρίσκονται στην ανατολική Μεσόγειο».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας