Παρέμεινε πρώτη η Μαρσέιγ, ισοπαλία για Ναντ και Σεντ Ετιέν
Στην πρώτη θέση του Championnat διατηρήθηκε η Μαρσέιγ μετά τη νίκη 3-1 επί της Μπορντό στο «Βελοντρόμ». Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση της Ναντ με την Σεντ Ετιέν, για την 14η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος. Ετσι η γηπεδούχος έμεινε για ένατο συνεχές παιχνίδι χωρίς ήττα και έπιασε τη Μπορντό στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.
Στην πρώτη θέση του Championnat διατηρήθηκε η Μαρσέιγ μετά τη νίκη 3-1 επί της Μπορντό στο «Βελοντρόμ». Οι Γιρονδίνοι άνοιξαν το σκορ στο 55` με τον Τομάς Τουρέ, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 60` με κεφαλιά του Λεμινά. Η πίεση για τη νίκη έφερε καρπούς για τους Μασσαλούς στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα. Στο 85` η Μαρσέιγ με κεφαλιά του Ζινιάκ έκανε το 2-1, ενώ ο Μπατσουαγί στο 90` διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση της Ναντ με την Σεντ Ετιέν, για την 14η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.
Ετσι η γηπεδούχος έμεινε για ένατο συνεχές παιχνίδι χωρίς ήττα και έπιασε τη Μπορντό στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ενώ οι «στεφανουά» παραμένουν ένα βαθμό πιο πίσω, διατηρώντας και αυτοί το αήττητο στους τελευταίους πέντε αγώνες τους.
Σε άλλο ματς, η Μονπελιέ επικράτησε 2-0 της Τουλούζ και έπιασε τη Μονακό στους 20 βαθμούς.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ, έχουν ως εξής:
Μετς-Παρί Σεν Ζερμέν 2-3
(49΄ πεν., 53 πεν. Μαϊγκά – 9΄ Παστόρε, 16΄ αυτ. Μπουσμάν, 84΄ Λαβέτσι)
Μπαστιά-Λιόν 0-0
Γκινγκάμπ-Ρεν 0-1
(36΄ Μαντιμπά)
Μονακό-Καέν 2-2
(5΄αυτ. Ιμορού, 75΄ Μουτίνιο – 50΄ Φοντε-Κοϊτά, 59΄αυτ. Κοντόγκμπια)
Νις-Ρεμς 0-0
Λοριάν-Λανς 1-0
(21΄ Γκερέρο)
Ναντ-Σεντ Ετιέν 0-0
Μονπελιέ-Τουλούζ 2-0
(37΄ Μουνιέ, 87΄ Καμαρά)
Μαρσέιγ-Μπορντό 3-1
(60` Λεμινά, 85` Ζινιάκ, 90` Μπατσουαγί – 55` Τουρέ)
Λιλ-Εβιάν 7/12
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 14 αγώνες)
Μαρσέιγ 31
Παρί Σεν Ζερμέν 30
Λιόν 27
Μπορντό 24
Ναντ 24
Σεντ Ετιέν 23
Ρεν 22
Μονακό 20
Μονπελιέ 20
Ρεμς 19
Μετς 18
Νις 18
Τουλούζ 17
Λιλ 16 -13αγ.
Μπαστιά 14
Εβιάν 13 -13αγ.
Καέν 13
Λοριάν 13
Γκινγκάμπ 12
Λανς 11
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πού οδηγούν την τιμή της ζάχαρης τα GLP-1 φάρμακα;
- Μπορεί το χαβιάρι να δώσει ώθηση στις πωλήσεις των McDonald’s;
- Πλοία του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ συγκρούστηκαν στην Καραϊβική [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ κλείνουν το γραφείο της DEA στη Δομινικανή Δημοκρατία εξαιτίας κατηγοριών για διαφθορά
- Συμφωνία Ταϊβάν – ΗΠΑ με μείωση των δασμών και αύξηση των αγορών αμερικανικών προϊόντων
- Γουατεμάλα: Ο δημοσιογράφος Ρουβέν Σαμόρα βγαίνει από τη φυλακή και τίθεται σε κατ’ οίκον κράτηση
- Από «ζόμπι» σε γίγαντα της AI – Πώς η SK Hynix έγινε ο κρυφός σύμμαχος της Nvidia
- Στην ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Πέτρος Μάνταλος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/jeswin-thomas-UiL3INnJzQw-unsplash-1-315x220.jpg)










![Πλοία του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ συγκρούστηκαν στην Καραϊβική [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/uss-truxtun-128x85.jpg)






















![Πλοία του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ συγκρούστηκαν στην Καραϊβική [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/uss-truxtun-315x220.jpg)






































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442