Νίκη για Μπάρτσα, σούπερ Ζαλγκίρις, ήττα-σοκ για Μακάμπι
Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι που μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν στο «νήμα», η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάρει την τέταρτη φετινή της νίκη σε ισάριθμους αγώνες στην φάση των ομίλων της Ευρωλίγκα. Η Ζαλγκίρις δείχνει ασταμάτητη αφού κέρδισε και την Ούνικς με 77-71 και έφτασε στο 3-1. Τη μεγάλη έκπληξη της βραδιάς έκανε η Τουρόβ του 0-3, μέχρι πριν την έναρξη του αγώνα, αφού κατάφερε και έκανε την παρθενική της νίκη στη φετινή διοργάνωση. Με την απουσία του Νέναντ Κρστιτς να μην την επηρεάζει καθόλου, η Αναντολού Εφές κέρδισε στη Ρωσία τη Νίζνι. Ακόμα μια έκπληξη μέσα στη βραδιά αποτέλεσε η νίκη της Τσεντεβίτα μέσα στο Τελ Αβίβ, απέναντι στην πρωταθλήτρια Μακάμπι με 83-73
Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι που μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν στο «νήμα», η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάρει την τέταρτη φετινή της νίκη σε ισάριθμους αγώνες στην φάση των ομίλων της Ευρωλίγκα.
Οι «μπλαουγκράνα» επικράτησαν με 80-78 της Φενέρμπαχτσε, με… μοιραίο τον Εμίρ Πρέλντζιτς, ο οποίος αστόχησε στο «buzzer beater» που θα χάριζε τη νίκη στους Τούρκους. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Μπραντ Όλεσον, ο οποίος σκόραρε 16 πόντους, ενώ για τους ηττημένους ο Λούκα Ζόριτς με 18 πόντους.
Η Ζαλγκίρις δείχνει ασταμάτητη αφού κέρδισε και την Ούνικς με 77-71 και έφτασε στο 3-1. Οι ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη έχασε «πολύ» σημαντικό έδαφος με το 53% που είχε από τη γραμμή των βολών.
Τη μεγάλη έκπληξη της βραδιάς έκανε η Τουρόβ του 0-3, μέχρι πριν την έναρξη του αγώνα, αφού κατάφερε και έκανε την παρθενική της νίκη στη φετινή διοργάνωση, με σκορ 83-78 απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και απέδειξε πως δεν θα είναι εύκολο θύμα για καμία αντίπαλο.
Με την απουσία του Νέναντ Κρστιτς να μην την επηρεάζει καθόλου, η Αναντολού Εφές κέρδισε στη Ρωσία τη Νίζνι με σχετική ευκολία και πανηγύρισε την τρίτη νίκη της σε τέσσερις αγώνες στη διοργάνωση. Μπιέλιτσα και Σάριτς με 14 και 18 πόντους αντίστοιχα ήταν οι κορυφαίοι του αγώνα για τους Τούρκους. Τέλος ο Στράτος Περπέρογλου κινήθηκε σε «ρηχά» νερά αφού τελείωσε τον αγώνα με 7 πόντους.
Ακόμα μια έκπληξη μέσα στη βραδιά αποτέλεσε η νίκη της Τσεντεβίτα μέσα στο Τελ Αβίβ, απέναντι στην πρωταθλήτρια Μακάμπι με 83-73 με τους Κροάτες να μην χάνουν το προβάδισμα σε κανένα σημείο του αγώνα. Για την Τσεντεβίτα πρώτοι σκόρερ ήταν οι Ούκιτς και Γκόρντιτς με 17 και 16 αντίστοιχα, ενώ οι 24 του Πάργκο, αλλά και οι 10 του Σχορτσιανίτη δεν ήταν αρκετοί για να δώσουν τη νίκη στους «γηπεδούχους».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας