Δεν προλαβαίνει τον αγώνα με την Αϊντχόφεν ο Σίλντενφελντ
Απίθανο μοιάζει πλέον το ενδεχόμενο να προλάβει ο Γκόρντον Σίλντενφελντ την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αϊντχόφεν για το Εuropa League, που θα γίνει την Πέμπτη στο γήπεδο της Λεωφόρου.
Απίθανο μοιάζει πλέον το ενδεχόμενο να προλάβει ο Γκόρντον Σίλντενφελντ την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αϊντχόφεν για το Εuropa League, που θα γίνει την Πέμπτη στο γήπεδο της Λεωφόρου.
Ο Κροάτης αμυντικός ακολούθησε και σήμερα, Δευτέρα, ατομικό πρόγραμμα, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (ελαφρύ κάταγμα στην ονυχοφόρο φάλαγγα του πέμπτου δακτύλου του δεξιού ποδιού), και όλα δείχνουν ότι δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το ματς με τους Ολλανδούς.
Αντίθετα, Πράνιτς και Ρισβάνης, οι οποίοι αντικαταστάθηκαν με μικροπροβλήματα στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, έκαναν κανονικά αποθεραπεία μαζί με τους συμπαίκτες τους που αγωνίστηκαν χθες, και υπολογίζονται για τον αγώνα της Πέμπτης.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Αποβολή του Κουμπαρσί, ο οποίος γκρέμισε» ως τελευταίος παίκτης τον Σιμεόνε, με τον Άλβαρες να μετουσιώνει το φάουλ σε γκολ για το 1-0 της Ατλέτικοεπί της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου.
O ΖΑΟΝ «καθάρισε» και την ΑΕΚ με 2-0 (3-2 σετ) και θα βρει μπροστά του στους τελικούς της Volley League γυναικών τον Παναθηναϊκό που νίκησε τον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη με 3-1 κι έκανε επίσης το 2-0.
Όσα δήλωσαν ο Μάρκο Νίκολιτς και Ορμπελίν Πινέδα για την πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Βαγιεκάνο. Όσα πρέπει να κάνει η Ένωση ώστε να μπορέσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού.