Έξι εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, ο Γιώργος Τζαβέλλας μπήκε τη Δευτέρα στο πρόγραμμα της ομάδας αρχίζοντας αντίστροφα το χρόνο για την μέρα της επιστροφής του και στην ενδεκάδα.

Ο διεθνής αμυντικός είχε υποστεί βαριά θλάση στους προσαγωγούς στο παιχνίδι που έγινε στις 13 Σεπτεμβρίου στην Τούμπα και η εκτίμηση του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ έκανε λόγο για επιστροφή σε ενάμιση μήνα.

Ο Τζαβέλλας μπήκε στις προπονήσεις της ομάδας και θα χρειαστεί λίγες μέρες για να αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς και να καλύψει το κενό, οπότε λογικά από την άλλη εβδομάδα θα τεθεί στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη.

Ο παίκτης υπολογίζεται πως μπορεί να είναι στην απσοτολή της ομάδας του στις αρχές Νοεμβρίου, όπου στις 6 του ερχόμενου μήνα ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στη Φλωρεντία με τη Φιορεντίνα για το Europa League.

Σήμερα στην προπόνηση πήραν μέρος όσοι δεν έπαιξαν χθες, μεταξύ των οποίων και ο Τζαβέλλας, ακολουθώντας πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις τεχνικής, τελειώματα φάσεων και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν 90 λεπτά απέναντι στη Βέροια έμειναν στο γυμναστήριο για αποθεραπεία και αποκατάσταση. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το βράδυ της Τετάρτης τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ