Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα σε αρκετούς κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, λόγω της βροχόπτωσης που προηγήθηκε.
Κυκλοφοριακά προβλήματα στις λεωφόρους Κηφισίας, Αλεξάνδρας, Μεσογείων, παραλιακή, Κηφισό και Συγγρού.
Συγκεκριμένα, δυσκολίες στη διεξαγωγή της κυκλοφορίας έχουμε στην κάθοδο της Κηφισίας μετά το νοσοκομείο Υγεία, στην Αλεξάνδρας στο ρεύμα προς Αμπελοκήπους, αλλά και στην κάθοδο της Μεσογείων από το Πεντάγωνο και κάτω.
Επίσης, στην παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το αεροδρόμιο έως και τον Φλοίσβο, ενώ στο ρεύμα προς Γλυφάδα από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έως και τον Φλοίσβο, λόγω
Στην κάθοδο του Κηφισό από την Λυκόβρυση έως και τα ΚΤΕΛ, αλλά και στην άνοδο από το ύψος του Ρέντη έως και την Αχαρνών.
Τέλος, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στην άνοδο της Συγγρού μετά την οδό Λογουμιτζή.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας