Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To παιδί-θαύμα της EDM Martin Garrix για πρώτη φορά στην Αθήνα

To παιδί-θαύμα της EDM Martin Garrix για πρώτη φορά στην Αθήνα

Το παιδί-θαύμα των decks ενηλικιώθηκε και έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για ένα μεγάλο EDM event που θα απολαύσουν οι έλληνες clubbers. Ο Martin Garrix θα βρεθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Gazi Music Hall για ένα μοναδικό dance party το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014. O Ολλανδός Martin Garrix είναι μόλις 18 ετών και […]

Το παιδί-θαύμα των decks ενηλικιώθηκε και έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για ένα μεγάλο EDM event που θα απολαύσουν οι έλληνες clubbers.
Ο Martin Garrix θα βρεθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Gazi Music Hall για ένα μοναδικό dance party το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014.

O Ολλανδός Martin Garrix είναι μόλις 18 ετών και θεωρείται ήδη ένας από τους μεγαλύτερους DJs και παραγωγούς στον πλανήτη. Ο παραγωγός των super hits «Animals» και «Wizard» την ημέρα συμπεριφέρεται όπως κάθε παιδί της ηλικίας του και το βράδυ ανεβαίνει στα decks των μεγαλύτερων clubs ανά τον κόσμο και σκορπάει τον πανικό.

Ο Garrix έκανε το ντεμπούτο του στα decks σε ηλικία μόλις 13 χρόνων σε club του Άμστερνταμ. Μετά από 2 χρόνια, πόσταρε ένα remix του «Tonight» του Enrique Iglesias και κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις των media.

Καθώς περνούσαν τα χρόνια και μεγάλωνε το buzz, η Spinnin’ Records του πρότεινε το πρώτο του deal.O Sander van Doorn τον υποστήριξε στην κυκλοφορία του «Error 404» και έτσι ξεκίνησαν και οι συνεργασίες με τους Sidney Samson [«Torrent»] και Julian Jordan [«BFAM»]. Στη συνέχεια δημιούργησε τα official remixes των Christina Aguilera [«Your Body»] και των Dimitri Vegas & Like Mike Vs. Sander van Doorn [«Project T»].

Το 2013 δημιούργησε το «Animals», το οποίο τον κατέταξε στο Νο 1 του Beatport Top Songs Chart για 4 εβδομάδες. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο Garrix είναι ίσως ο νεότερος καλλιτέχνης που κατακτά την κορυφή στην Αγγλία, Ολλανδία και Βέλγιο και βρίσκεται μέσα στο top 5 στην Αυστραλία, Γαλλία, Ισπανία και Γερμανία, αλλά και ξεπερνώντας το 1 εκατομμύριο πωλήσεις στις Η.Π.Α. με την πρώτη του προσωπική δουλειά.

«Είχα αυτή τη μελωδία από τα 12 μου» λέει χαρακτηριστικά. «Ήταν κολλημένη στο μυαλό μου και ήθελα για πάρα πολύ καιρό να κάνω κάτι».

Την επιτυχία του «Animals» ακολούθησε το remix του «Project T» και στη συνέχεια η συνεργασία του με τον Jay Hardway «Wizard», το οποίο ανέβηκε και αυτό στο Νο 1 στο Beatport και στα αγγλικά charts.

To 2014, τον βρίσκει να δημιουργεί νέα μουσική και να γυρίζει τον κόσμο για live performances στα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ. Ανάμεσα στις επιτυχίες του βρίσκονται οι συνεργασίες του με τους Firebeatz και το «Helicopter», τους Dimitri Vegas & Like Mike στα «Τremor» και «Gold Skies» και τους Sander van Doorn και DVBBS.

Gazi Music Hall, Ιερά Οδός 7-13, Γκάζι

Τιμές εισιτηρίων:

Όρθιοι (Balcony) – 30€
Όρθιοι (Main Stage) – 30€
Golden Globe (Front of Stage) – 40€

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Ιανός, Seven Spots και 11876

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024