Βίαιη επίθεση των «Security» κατά Ρουμάνων οπαδών
Το γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που θα συζητηθεί έντονα και δείχνει τους ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου να χτυπούν χωρίς έλεος τους Ρουμάνους οπαδούς κατά τη διάρκεια του αγώνα της χώρας τους απέναντι στη Ουγγαρία.
Το γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που θα συζητηθεί έντονα και δείχνει τους ανθρώπους ασφαλείας του γηπέδου να χτυπούν χωρίς έλεος τους Ρουμάνους οπαδούς κατά τη διάρκεια του αγώνα της χώρας τους απέναντι στη Ουγγαρία.
Μάλιστα οι security του γηπέδου ψεκάζουν με σπρέι και χτυπούν τους οπαδούς ακόμα και όταν αυτοί είναι πεσμένοι κάτω, ενώ καθ’όλη τη διάρκεια του βίντεο οι Ρουμάνοι δείχνουν να υποχωρούν, πράγμα που δεν φαίνεται να… συγκινεί ιδιαίτερα τους Ούγγρους.
Δείτε το βίντεο:
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισπανία: Νέα πανωλεθρία για τους Σοσιαλιστές του Σάντσεθ σε τοπικές εκλογές – Μεγάλη αύξηση για την Ακροδεξιά
- Σχέση: Τι κάνεις όταν «χάνεσαι» στη μετάφραση;
- Αρκάς: Η καλημέρα του Φεβρουαρίου
- Ιδιοκτήτες ασφαλισμένων ακινήτων – Πώς θα «κλειδώσουν» έκπτωση 20% στον ΕΝΦΙΑ
- Σε κρίσιμη κατάσταση το κοριτσάκι που έπεσε σε σιντριβάνι στην Καλλιθέα – Της έκαναν ΚΑΡΠΑ επί 40 λεπτά
- Συνταγές: Street food από σπίτι
- Ιαπωνία: Μεγάλη άνοδος στο χρηματιστήριο μετά τον εκλογικό θρίαμβο της Τακαΐτσι
- Το κλειδί για να βγάλεις χρήματα από τον χρυσό είναι η αστάθεια, λέει έμπορος πολύτιμων μετάλλων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442