Εκτός και ο Ντράξλερ για τη Γερμανία, μεγαλώνει το απουσιολόγιο του Λεβ
Ο Τζούλιαν Ντράξλερ προσβλήθηκε από γρίπη και θα απουσιάσει από την προσεχή αναμέτρηση της Γερμανίας, για τους προκριματικούς του EURO 2016. Έτσι, αυξάνονται οι απουσίες της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, ενόψει του ματς με την Πολωνία στη Βαρσοβία, το Σάββατο, καθώς εκτός του 21χρονου άσου της Σάλκε, θα λείψουν οι Σβαϊνστάιγκερ, Κεντίρα, Χεβέντες, Ρόις και Γκόμεζ.
Ο Τζούλιαν Ντράξλερ προσβλήθηκε από γρίπη και θα απουσιάσει από την προσεχή αναμέτρηση της Γερμανίας, για τους προκριματικούς του EURO 2016.
Ετσι, αυξάνονται οι απουσίες της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, ενόψει του ματς με την Πολωνία στη Βαρσοβία, το Σάββατο, καθώς εκτός του 21χρονου άσου της Σάλκε, θα λείψουν οι Σβαϊνστάιγκερ, Κεντίρα, Χεβέντες, Ρόις και Γκόμεζ.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιόακιμ Λεβ, δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα καλέσει αντικαταστάτη ή θα περιμένει να αναρρώσει ο Ντράξλερ και να τον έχει στη διάθεσή του για το επόμενο ματς της «νατσιονάλμανσαφτ», με αντίπαλο την Ιρλανδία στο Γκελζενκίρχεν, σε μία εβδομάδα (14/10).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πώς το Ισραήλ παρέσυρε τον Αγιατολάχ στο θάνατο – Οι μεταμφιεσμένοι στρατηγοί και οι πύραυλοι Blue Sparrow
- Στην Ελλάδα οι γονείς του Γάλλου μαθητή που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου – Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.
- Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν θα έκαναν ποτέ μήνυση σε κάποιον που τους σατίριζε
- Δύο παιδικοί φίλοι από την Παλαιστίνη κατάφεραν να χτίσουν μια βιβλιοθήκη εν μέσω γενοκτονίας στη Γάζα
- Σεισμός 4,4 Ρίχτερ νοτιοδυτικά του Καστελλόριζου
- Συνεχίζεται η γκρίνια στη Μονακό: Ένταση ανάμεσα σε Τζέιμς και Οκόμπο (vid)





