Ο τετράποδος Σέρλοκ του αεροδρομίου σας επιστρέφει ό,τι ξεχάσατε!
Τέσσερα πόδια και ουρά απέκτησε το γραφείο απωλεσθέντων αντικειμένων της KLM στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερναμ. Ένα αξιολάτρευτο beagle, που ακούει (τι άλλο;) στο όνομα Σέρλοκ, κάνει αυτό που κανένας άλλος δεν μπορεί: μυρίζει, αναγνωρίζει και τρέχει πάνω-κάτω στο αεροδρόμιο με τη μπλε στολή του επιστρέφοντας κινητά, αρκουδάκια, βιβλία και άλλα ξεχασμένα αντικείμενα στους ιδιοκτήτες τους. Δείτε το βίντεο.
«Ειδικές δυνάμεις» με τέσσερα πόδια και ουρά προσελήφθησαν από την KLM στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ για να αναλάβουν την αποστολή της επιστροφής απωλεσθέντων αντικειμένων στους ιδιοκτήτες τους όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
Το αξιολάτρευτο beagle, που ακούει (τι άλλο;) στο όνομα Σέρλοκ, κάνει αυτό που κανένας άλλος δεν μπορεί: μυρίζει, αναγνωρίζει και τρέχει πάνω-κάτω στο αεροδρόμιο με τη μπλε στολή του επιστρέφοντας κινητά, αρκουδάκια, βιβλία και άλλα ξεχασμένα αντικείμενα στους ιδιοκτήτες τους.
Και όπως φαίνεται από το βίντεο της KLM ο Σέρλοκ κάνει θραύση και οι επιβάτες τον λατρεύουν!
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας