Ποινή ισόβιου αποκλεισμού από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα, επέβαλε, η FIFA στο Ρώσο επιθετικό, Γιάροσλαβ Ντμιτρίεφ. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής που έχει γεννηθεί στην Εσθονία, αγωνιζόταν στην 1η κατηγορία της χώρας στον Αγιαξ Λασναμάε και είχε εμπλακεί σε «χειραγώγηση αγώνων». Ταυτόχρονα, η Παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία, γνωστοποίησε πως οι δύο Σλοβάκοι αθλητές, Ιβάν Χόντουρ και Ρόμπερτ Ρακ, είναι τιμωρημένοι για εμπλοκή σε «στημένους» αγώνες για τα επόμενα 11 και 15 χρόνια αντίστοιχα.
Η Μπαρτσελόνα είχε 4 δοκάρια και δύο ακυρωθέντα γκολ και η εξαιρετική Σοσιεδάδ τη νίκησε με 2-1, βάζοντας... φωτιά στην κορυφή στη La Liga! Στους 49 βαθμούς οι «Μπλαουγκράνα», στους 48 η Ρεάλ πλέον.
Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε πέναλτι στο 90+24’ για το Μαρόκο, το παιχνίδι πήγε στην παράταση και εκεί ο Γκουεγιέ με γκολ στο 94’ έδωσε το τρόπαιο στην Σενεγάλη – Ηγετική εμφάνιση από τον Μανέ, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Ο Ράφα Μπενίτεθ απέδωσε την βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ στο ότι το δεύτερο γκολ… έκοψε τα πόδια των παικτών του, επειδή έχασαν την αυτοπεποίθησή τους