Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
2o Athens Skirt Ride: «Με σημαία μου μια φούστα»

2o Athens Skirt Ride: «Με σημαία μου μια φούστα»

Η στιγμή που όλες -και όλοι για τους δικούς τους λόγους- περιμέναμε ήρθε! Το 2ο Athens Skirt Ride είναι εδώ και είναι μόνο για κορίτσια! Για δεύτερη χρονιά κορίτσια κάθε ηλικίας ετοιμάζονται να κάνουν πετάλι στη μεγάλη ποδηλατοβόλτα που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014. Η βόλτα πραγματοποιείται στο πλαίσιο […]

Η στιγμή που όλες -και όλοι για τους δικούς τους λόγους- περιμέναμε ήρθε! Το 2ο Athens Skirt Ride είναι εδώ και είναι μόνο για κορίτσια!

Για δεύτερη χρονιά κορίτσια κάθε ηλικίας ετοιμάζονται να κάνουν πετάλι στη μεγάλη ποδηλατοβόλτα που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014.

Η βόλτα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Athens Bike Festival που θα σας περιμένει στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων (19-21/09/2014) και αναμένεται να γνωρίσει ανάλογη -ή και μεγαλύτερη- επιτυχία με πέρσι που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά.

Με dress code αυστηρώς προσεγμένο -είπαμε, Athens Skirt Ride είναι αυτό- οι φίλες του ποδηλάτου λοιπόν, δεν έχουν παρά να βάλουν το πιο όμορφο φόρεμα ή την πιο στιλάτη φούστα τους, τις γόβες τους, να πάρουν τα ποδήλατά τους και να βρεθούν στην Τεχνόπολις (μπροστά από το χώρο του Skirt Ride) από όπου θα ξεκινήσει η ποδηλατάδα στις 11.30 το πρωί της Κυριακής.

Η διαδρομή θα είναι μέσα στο κέντρο της Αθήνας, θα έχει μήκος 8 χλμ. και θα είναι βατή για όλες τις ποδηλάτισσες που επιθυμούν να συμμετέχουν.

Το Αthens Skirt Ride, επιθυμεί να δώσει το μήνυμα πως «το ποδήλατο στην πόλη είναι τόσο φυσικό όσο η καθημερινότητα και τόσο διασκεδαστικό όσο μια βόλτα στο κέντρο. Τα ρούχα μας πρέπει να είναι απλώς… τα ρούχα μας! Δεν χρειάζεται να στερηθούμε τα ρούχα που αγαπάμε και φυσικά δε χρειάζεται να ιδρώνουμε και να ταλαιπωρούμαστε. Ποδήλατο χρησιμοποιούμε επειδή και όταν μας βολεύει – δηλαδή πάντα!»

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024