Για Χιούστον ταξίδεψε ο Παπανικολάου όπου τον περιμένουν οι Ρόκετς
Η περιπέτεια του ΝΒΑ ξεκινά για τον Κώστα Παπανικολάου, που σήμερα, Τρίτη, ξεκίνησε το ταξίδι του από την Ελλάδα με προορισμό το Χιούστον, προκειμένουν να ενσωματωθεί στους Ρόκετς.
Η περιπέτεια του ΝΒΑ ξεκινά για τον Κώστα Παπανικολάου, που σήμερα, Τρίτη, ξεκίνησε το ταξίδι του από την Ελλάδα με προορισμό το Χιούστον, προκειμένουν να ενσωματωθεί στους Ρόκετς.
Ο Ελληνας διεθνής, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα, πλέον σκέπτεται μόνο την νέα του ομάδα με την οποία ελπίζει να καταφέρει να ζήσει το… αμερικανικό όνειρο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΣΥΡΙΖΑ για συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Αναδείχθηκε για άλλη μια φορά το έλλειμμα συγκροτημένης στρατηγικής της ελληνικής κυβέρνησης
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Γουλβς
- Το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» είναι ξανά εδώ! Με χορό και… Ferto ο Λάκης Λαζόπουλος μάς καλωσόρισε στην πρώτη εκπομπή του 2026!
- «Δύο άτομα με άρπαξαν από πίσω» – H σωματική επίθεση στην αρραβωνιαστικιά του Μικ Τζάγκερ
- Νίκησε το Περιστέρι Betsson (85-87), ηττήθηκε ο ΠΑΟΚ (87-88) και στους «8» του Europe Cup θα έχουμε «εμφύλιο»!
- Ευρωομόλογα: Ο Μακρόν δείχνει τον δρόμο – Η Bundesbank το σκέφτεται, η Ιταλία υπαναχωρεί

