Ντεμπούτο με τον ιδανικό τρόπο έκανε στον πάγκο της Ιταλίας ο Αντόνιο Κόντε, με την Σκουάντρα Ατζούρα να επικρατεί με 2-0 της Ολλανδίας, στο σημαντικότερο από τα αποψινά διεθνή φιλικά.

Ντεμπούτο και για τον Γκους Χίντινγκ στον πάγκο των Ολλανδών, οι οποίοι έμειναν με δέκα παίκτες από πολύ νωρίς αφού ο Μάρτινς Ίντι αποβλήθηκε στο 9′ κάνοντας πέναλτι με το οποίο έγραψε το τελικό 2-0 ο Ντε Ρόσι. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3′ ο Ιμόμπιλε.

Η Κύπρος ηττήθηκε με 2-0 από την Κροατία με τέρματα του Μάντζουκιτς, ενώ η Σουηδία νίκησε 2-0 την Εσθονία, με δύο γκολ του Ιμπραΐμοβιτς που έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Σουηδίας.

Ο Σουηδός έφτασε τα 50 γκολ στην 99η εμφάνισή του με τη φανέλα της Σουηδίας και ξεπέρασε τα 49 που σημείωσε ο Σβεν Ρίντελ σε 43(!) αγώνες από το 1923 ως το 1932.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ σε φιλικούς αγώνες εθνικών ομάδων:

Λευκορωσία-Τατζικιστάν 6-1
(7΄πεν. Στάσεβιτς, 55΄ Κορνιλένκο, 59΄ Κρίβετς, 61΄ Ολένοβιτς, 63΄ Κίσλιακ, 75΄ Αλεκσέγεβιτς – 34΄ Φατουλόεφ)

Σλοβακία-Μάλτα 1-0
(43΄ Νέμετς)

Βοσνία-Λιχτενστάιν 3-0
(2΄,13΄ Ιμπίσεβιτς – 24΄ Τζέκο)

Κροατία-Κύπρος 2-0
(18΄,58΄ Μάντζουκιτς)

Σουηδία-Εσθονία 2-0
(5΄, 24΄ Ιμπραϊμοβιτς)

Βέλγιο-Αυστραλία 2-0
(18΄ Μέρτενς, 77΄ Βίτσελ)

Ιταλία-Ολλανδία 2-0
(3΄ Ιμόμπιλε, 10΄πεν. Ντε Ρόσι)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ