Λύσεις στην επίθεση στο πρόσωπο του Τζορτζ Μπόιντ θα αναζητήσει η Μπέρνλι, η οποία προς το παρόν φιγουράρει στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερσιπ. Ο 28χρονος Σκοτσέζος διεθνής, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Χαλ, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο του Λανκασάιρ, ο οποίος αποτελεί τον πέμπτο σταθμό της καριέρας του μετά τις Στίβενεϊτζ, Πιτέρμπορο, Νότινγχαμ Φόρεστ και Χαλ.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Άρης γνωστοποίησε την απόκτηση του 28χρονου, διεθνή Ιβοριανού επιθετικού ως δανεικό για 1,5 έτος από τη Φιορεντίνα. αφού πρώτα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.