Η ευχή του Γκάλη στην Εθνική για μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ
Ο αθλητής που έκανε δημοφιλές το άθλημα του μπάσκετ στην Ελλάδα μαζί με τους συμπαίκτες του στην εθνική το 1987, Νίκος Γκάλης, θέλησε, μέσω του προφίλ του στο facebook, να ευχηθεί επιτυχίες στην εθνική ανδρών που από το Σάββατο θα αγωνίζεται στη Σεβίλη, στο 2ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο αθλητής που έκανε δημοφιλές το άθλημα του μπάσκετ στην Ελλάδα μαζί με τους συμπαίκτες του στην εθνική το 1987, Νίκος Γκάλης, θέλησε, μέσω του προφίλ του στο facebook, να ευχηθεί επιτυχίες στην εθνική ανδρών που από το Σάββατο θα αγωνίζεται στη Σεβίλη, στο 2ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Την επιστροφή της ελληνικής αποστολής με ένα μετάλλιο στις αποσκευές ευχήθηκε ο Νίκος Γκάλης εν όψει της αυριανής πρεμιέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 στην Ισπανία.
«Μια ακόμη διοργάνωση ξεκινάει για την Εθνική μας ομάδα την αγαπημένη των Ελλήνων φιλάθλων. Ένα ταξίδι που ξεκίνησε επιτυχημένα τον Ιούνιο του 1987 ακόμη συνεχίζεται αν και έχουν περάσει 27 χρόνια.
Από τότε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε όποια διοργάνωση και αν μετέχει δίνει χαρά στους Έλληνες φιλάθλους ενώ έχει στο ενεργητικό του μεγάλες επιτυχίες.
Και τώρα σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο παρά τις απουσίες θέλω να πιστεύω ότι οι διεθνείς μας θα κάνουν το καθήκον τους και θα προσπαθήσουν να πάνε όσο δυνατόν πιο ψηλά συνδυάζοντας το ταλέντο με την μαχητικότητα και την ελληνική ψυχή.
Από πλευράς μου θέλω να ευχηθώ στους προπονητές και τους παίκτες μας καλή επιτυχία και να γυρίσουν με ένα μετάλλιο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μαρίν Λεπέν: Στις 7 Ιουλίου η απόφαση του εφετείου που θα κρίνει και το πολιτικό της μέλλον
- ΚΚΕ για συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Επικίνδυνος εφησυχασμός σε περίοδο που προωθούνται «διευθετήσεις» σε βάρος των λαών
- Μήπως δεν απειλεί μόνο τον πρώην πρίγκιπα Άντριου η σκιά του σκανδάλου Έπσταϊν αλλά όλο το Παλάτι;
- Ξεκίνησε η δίκη για τον βιασμό 19χρονης από δύο αστυνομικούς του ΑΤ Ομόνοιας – Έβγαλε τη ζώνη του, είχε και το όπλο υπηρεσίας.
- LIVE: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
- Ολυμπιακός – ΑΟΝΣ Μίλων 3-1 σετ: Στο Final-4 του Κυπέλλου οι ερυθρόλευκες


