Ανανέωσε για πέντε χρόνια στη Φιορεντίνα ο Βαλέρο
Παίκτης της Φιορεντίνα για ακόμα... πέντε χρόνια θα παραμείνει ο Μπόρχα Βαλέρο, ο οποίος επέκτεινε τη συνεργασία του με τους Βιόλα και ξεκαθάρισε ότι νιώθει κομμάτι της ομάδας και υπέροχα που θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της.
Παίκτης της Φιορεντίνα για ακόμα… πέντε χρόνια θα παραμείνει ο Μπόρχα Βαλέρο, ο οποίος επέκτεινε τη συνεργασία του με τους Βιόλα και ξεκαθάρισε ότι νιώθει κομμάτι της ομάδας και υπέροχα που θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της.
Αναλυτικά ο Βαλέρο δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς έχει επεκταθεί το συμβόλαιό μου με την Φιορεντίνα για πέντε ακόμη χρόνια.
Αυτή η ομάδα μου έχει δώσει τόσα πολλά, όπως και εγώ έχω δώσει όσα μπορούσα. Έδωσα εντολή στον ατζέντη μου να μην ασχοληθεί με τις άλλες προσφορές που ήρθαν τους τελευταίους μήνες, καθώς ήμουν σε αναμονή για τη Φιορεντίνα.
Μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης μου έδωσαν περισσότερο από κάθε άλλο σύλλογο. Η οικογένειά μου είναι ευτυχισμένη στη Φλωρεντία και αυτό είναι σημαντικό για μένα.
Ζω μια απλή ζωή εκτός γηπέδου και η Φλωρεντία είναι μια χαλαρή πόλη. Είναι ένα ονειρικό μέρος για να ζήσει κανείς.
Ήρθα εδώ πριν από δύο χρόνια, μεγαλώνουμε χρονιά με τη χρονιά και είμαι βέβαιος ότι η αξία μας θα συνεχίσει να αυξάνεται τα επόμενα χρόνια».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνεργάτης του Έλληνα kickboxer για την άγρια επίθεση στη Σερβία: «Μπήκαν 100 άτομα στο ρινγκ και μας βαρούσαν ανελέητα»
- ΑΑΔΕ: Προσωρινό λουκέτο σε δεκάδες ψηφιακές υπηρεσίες – Ποιες εφαρμογές βγαίνουν εκτός λειτουργίας
- Μεντβέντεφ: Ο Ζελένσκι θα πρέπει να κρύβεται για το υπόλοιπο της ζωής του μετά την επίθεση στον Πούτιν
- «Ο Λούκα Μόντριτς είναι η καλύτερη μεταγραφή φέτος»
- Ο Διάβολος Φοράει Prada 2: Σπάει όλα τα ρεκόρ 5 μήνες προτού βγει στις σκοτεινές αίθουσες
- Δολοφονία Ελένης Παπαδοπούλου: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο 60χρονος γιος της


