Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ρότζερ Φέντερερ που επικράτησε εύκολα με 3-0 (6-1, 6-4, 6-4) σετ του Ισπανού Τόμι Ρομπρέδο και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Γουίμπλετον για 12η φορά στην καριέρα του.
Σ'ενα τρομερό παιχνίδι η Ανζελίκ Κέρμπερ κατάφερε να πάρει την νίκη με 2-1 σετ (7-6, 4-6. 6-4) απέναντι στην Μαρία Σαράποβα και να την αποκλείσει από την συνέχεια του Γουίμπλετον, με την Γερμανίδα να προκρίνεται στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ρότζερ Φέντερερ που επικράτησε εύκολα με 3-0 (6-1, 6-4, 6-4) σετ του Ισπανού Τόμι Ρομπρέδο και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Γουίμπλετον για 12η φορά στην καριέρα του.
Ο Ελβετός τενίστας, ο οποίος έχει κατακτήσει επτά φορές τον τίτλο στο μεγάλο τουρνουά του Λονδίνου, παρά τα 32 του χρόνια, έδειξε να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έκαμψε την αντίσταση του Ρομπρέδο σε μόλις 94 λεπτά και ταυτόχρονα πήρε και τη ρεβάνς για την ήττα του στους «16» του περσινού Αμερικανικού Οπεν, τη μοναδική στις 12 αναμετρήσεις τους.
Στα προημιτελικά ο Φέντερερ θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του, Σταν Βαβρίνκα, ο οποίος νίκησε τον Ισπανό Φελισιάνο Λόπεθ με 7-6, 7-6, 6-3.
Αποκλεισμός για την Σαράποβα
Σ’ενα τρομερό παιχνίδι η Ανζελίκ Κέρμπερ κατάφερε να πάρει την νίκη με 2-1 σετ (7-6, 4-6. 6-4) απέναντι στην Μαρία Σαράποβα και να την αποκλείσει από την συνέχεια του Γουίμπλετον, με την Γερμανίδα να προκρίνεται στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας