O Φαν Xάαλ δεν διάλεξε ανάμεσα σε Ελλάδα και Κόστα Ρίκα
Ο Λουίς Φαν Χάαλ από τη θέση των... «8» μίλησε για την πιθανή αντίπαλο της Ολλανδίας στα προημιτελικά, μία δηλαδή εκ των Ελλάδας και Κόστα Ρίκα.
Ο Λουίς Φαν Χάαλ από τη θέση των… «8» μίλησε για την πιθανή αντίπαλο της Ολλανδίας στα προημιτελικά, μία δηλαδή εκ των Ελλάδας και Κόστα Ρίκα.
«Νομίζω ότι οι παίκτες έδειξαν ότι έχουν πίστη ως το τέλος. Δεν θα περνούσαμε χωρίς αυτήν. Στα τελευταία λεπτά ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση, πιο φρέσκοι από τους Μεξικανούς. Ο Σνάιντερ είναι ένας από τους πλέον φορμαρισμένους παίκτες της ολλανδικής ομάδας. Ετρεξε πολλά χιλιόμετρα και έχει πάντα αυτή την εξαιρετική τεχνική στα σουτ. Δεν μου έκανε έκπληξη (σ.σ. το γκολ που σημείωσε). Τα ολλανδικά ΜΜΕ πίστευαν ότι δεν θα βγούμε ζωντανοί από τον πρώτο γύρο, οπότε γιατί σήμερα να έχουμε γίνει ένα από τα φαβορί; Οι παίκτες παραμένουν μετριόφρονες, έχουμε τη φιλοδοξία και θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Είτε είναι η Ελλάδα, είτε ή Κόστα Ρίκα (σ.σ. αντίπαλος στα προημιτελικά), θα είναι δύσκολος αντίπαλος, διαφορετικά οι δύο αυτές ομάδες δεν είχαν φτάσει στους «16»» είπε ο τεχνικός της Ολλανδίας.
Από την άλλη πλευρά ο Μιγκέλ Ερέρε πικραμένος τόνισε: «Κάναμε καλή δουλειά, αλλά στη συνέχεια η ομάδα έμεινε πολύ πίσω. Δώσαμε την ευκαιρία επιστροφής σε μία ομάδα που δεν είχε κάνει τίποτα ως εκείνο το σημείο. Στο πρώτο γκολ κάναμε λάθος, γιατί αφήσαμε αμαρκάριστο έναν παίκτη μετά την απομάκρυνση της μπάλας. (σ.σ. Σχόλιο για τη διαιτησία): Ηταν ένα Μουντιάλ που όλα ήταν κόντρα στο Μεξικό».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΑΕΚ – Καρδίτσα 88-73: Πήρε τον «εμφύλιο» με ηγέτη τον Λεκαβίτσιους
- The Number Of The Beast: Το εμβληματικό άλμπουμ των Iron Maiden επιστρέφει στο προσκήνιο – 44 χρόνια από την κυκλοφορία του
- Ιράν: Σε 3.117 ανήλθαν οι νεκροί στις διαδηλώσεις, λέει η κρατική τηλεόραση
- «Την χτυπούσε και της ξύριζε το κεφάλι» – Γυναίκα στη Βρετανία ζούσε υπό συνθήκες σκλαβιάς για πάνω από 25 χρόνια
- Νέες σκηνές χάους στη Βουλή: Κόντρες, Κωνσταντοπούλου – προεδρείου, διακοπή και ξενύχτι στην Ολομέλεια
- «Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση στη Σλάβεν για τον Γιάγκουσιτς – Μίλησε μαζί του ο Μπενίτεθ»



