Η Ρίβερ Πλέιτ επέστρεψε στην κορυφή. Εξι χρόνια μετά τον τελευταίο τίτλο η λαοφιλής ομάδας του Μπουένος Αϊρες κατάφερε να πανηγυρίσει την κατάκτηση τίτλου, για 35η φορά στην ιστορία της. Την τελευταία αγωνιστική, η Ρίβερ ήταν σαρωτική και διέλυσε με 5-0 την Κίλμες. Την ίδια στιγμή η Εστουδιάντες γνώριζε την ήττα από την Τίγκρε με 2-1. Η Ρίβερ άνοιξε γρήγορα το σκορ με τον Καβενάγκι στο 10ο λεπτό, ενώ στο 25ο ο Μερκάδο, έκανε το 2-0. Με πολύ ωραίο σουτ στο 64ο λεπτό, ο πρώην ερυθρόλευκος Λεντέσμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, στο 71ο ο Καβενάγκι έκανε το 4-0, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Τεόφιλο Γκουτιέρεζ στο 89ο.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
To Μαρόκο του Αγιούμπ Ελ Κααμπί προκρίθηκε στον τελικό του Copa Africa (εκεί που βρίσκεται η Σενεγάλη), καθώς «λύγισε» τη Νιγηρία στα πέναλτι (4-2, 0-0 κ.δ. και παρ.)!
Εγραψε ιστορία η Αλμπαθέτε της δεύτερης κατηγορίας Ισπανίας. Με πρωταγωνιστή τον Χεφτέ Μπετανκόρ νίκησε 3-2 τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ντεμπούτο του Άλβαρο Αρμπελόα και την πέταξε εκτός Κυπέλλου.