Ο Ζαρντίμ έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μονακό
Προπονητής της Μονακό για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, τουλάχιστον, σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης πορτογαλικής εφημερίδας, «Abola». Μπορεί ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού να έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, οι Μονεγάσκοι δεν θα έχουν πρόβλημα να πληρώσουν τη ρήτρα και να το «σπάσουν».
Προπονητής της Μονακό για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, τουλάχιστον, σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκυρης πορτογαλικής εφημερίδας, «Abola».
Μπορεί ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού να έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, οι Μονεγάσκοι δεν θα έχουν πρόβλημα να πληρώσουν τη ρήτρα και να το «σπάσουν».
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Πορτογάλος κόουτς είχε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Μονακό, Βαντίμ Βασίλεφ, με τον οποίο ήρθε σε απόλυτη συμφωνία για τα επόμενα δύο χρόνια και πλέον το μόνο που απομένει είναι η οριστική συμφωνία και η ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέο βίντεο της CIA σε YouTube και X με στόχο να προσελκύσει κατασκόπους από την Κίνα
- Google: «Πάγωσε» προσωρινά η beta έκδοση του Android 17
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 4-0: Μυθική εμφάνιση και «αγκαλιά» με τον τελικό οι «Ροχιμπλάνκος»!
- Μπρέντφορντ – Άρσεναλ 1-1: Γκέλα των Λονδρέζων, η Σίτι στο -4
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.02.2026]
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία στη Euroleage μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα
