Ένας από τους πιο έμπειρους αθλητές της Α1 Ανδρών, ο Κώστας Χριστοφιδέλης, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης των ημιτελικών αγώνων του πρωταθλήματος. Ο διεθνής ακραίος του Ολυμπιακού είχε στη σειρά των πέντε αναμετρήσεων με τον Φοίνικα Σύρου την πιο σταθερή απόδοση σε υποδοχή, επίθεση και σερβίς, ενώ βοήθησε πολύ τους «ερυθρόλευκους» και στο δίπτυχο μπλοκ/άμυνα με το all around παιχνίδι του. Ειδικά στον πέμπτο και τελευταίο αγώνα, που έκρινε την πρόκριση στον τελικό, ο Καβαλιώτης άσος ήταν εξαιρετικός, έχοντας να επιδείξει 21 πόντους (3 μπλοκ, 2 άσσοι), με ποσοστό αποτελεσματικότητας 57%.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Την Ουγγαρία θα αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών, στην Αλεξανδρούπολη, το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου (17:30, ΕΡΤ-2 ΣΠΟΡ), στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του World Cup.
Ο Μουστάφα Φαλ επέστρεψε, ο Ολυμπιακός τον υπολογίζει κανονικά και στο εξωτερικό αναφέρονται στο συμβόλαιο του, αλλά και στις πολλές επιλογές που έχει στο «5» ο Μπαρτζώκας.