Σταύρος Θεοδωράκης: Ο Λαζόπουλος δεν κάνει σάτιρα αλλά προπαγάνδα
Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν κάνει σάτιρα αλλά χοντροκομμένη προπαγάνδα, δηλώνει ο Σταύρος Θεοδωράκης, σε μια συνέντευξη που δημοσιεύεται την ίδια μέρα με επιστολή του γνωστού ηθοποιού, στην οποία υπάρχουν αιχμές για τον επικεφαλής του «Ποταμιού».
Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν κάνει σάτιρα αλλά χοντροκομμένη προπαγάνδα, δηλώνει ο Σταύρος Θεοδωράκης, σε μια συνέντευξη που δημοσιεύεται την ίδια μέρα με επιστολή του γνωστού ηθοποιού, στην οποία υπάρχουν αιχμές για τον επικεφαλής του «Ποταμιού».
Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν ενοχλείται από τη Σάτιρα, ο Σταύρος Θεοδωράκης απαντά στην Espresso της Κυριακής ότι είναι φίλος πολλών τηλεοπτικών προσώπων που κάνουν σάτιρα. Για τον Λάκη Λαζόπουλο, όμως, απαντά: «Ο Λαζόπουλος δεν κάνει πια σάτιρα. Κάνει πολιτική προπαγάνδα και μάλλον χοντροκομμένη».
Την ίδια μέρα η εφημερίδα Αυγή δημοσιεύει επιστολή του Λάκη Λαζόπουλου, με την οποία ο ηθοποιός αρνείται την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Στην επιστολή ο κ. Λαζόπουλος εξαπολύει έμμεση επίθεση στον Σταύρο Θεοδωράκη, χωρίς να τον κατονομάζει, λέγοντας ότι «το εγχώριο σύστημα, πανικόβλητο από την κατάσταση, τρέχει με ένα σακίδιο στον ώμο για να προλάβει την ανατροπή της».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας