Στον Ούμπιντες τα βραβεία της τελευταίας αγωνιστικής
Ο Χαβιέ Ούμπιντες κέρδισε το βραβείο για τον πολυτιμότερο παίκτη της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής, αλλά και για το καλύτερο γκολ στο φινάλε της Σούπερ Λίγκας. Ο άσος του Ατρομήτου έλαβε ποσοστό 62,94% στη σχετική ψηφοφορία, ως επιβράβευση για την απόδοσή του στη εκτός έδρας νίκη (3-1) της ομάδας του επί του Πανθρακικού, ενώ παράλληλα, έλαβε το 64,24% των προτιμήσεων για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής.
Ο Χαβιέ Ούμπιντες κέρδισε το βραβείο για τον πολυτιμότερο παίκτη της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής, αλλά και για το καλύτερο γκολ στο φινάλε της Σούπερ Λίγκας.
Ο άσος του Ατρομήτου έλαβε ποσοστό 62,94% στη σχετική ψηφοφορία που διοργανώνουν ο συνεταιρισμός, ο ΠΣΑΠ και η Nova, ως επιβράβευση για την απόδοσή του στη εκτός έδρας νίκη (3-1) της ομάδας του επί του Πανθρακικού. Τον Ούμπιντες ακολούθησαν οι Εστεμπάν Σολάρι (Ξάνθη, 18,80%) και Αλέξανδρος Βεργώνης (Βέροια, 18,26%).
Παράλληλα, ο Ούμπιντες έλαβε το 64,24% των προτιμήσεων για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής, έναντι 20,94% του Ροντρίγκο Γκάλο (Παναιτωλικός) και 14,82% του Βίκτωρα Κλωναρίδη (Παναθηναϊκός).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πλησιάζει η ώρα να αποκτήσει η Ίος σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο
- Eurogroup: Σήμερα εκλέγεται πρόεδρος – Οι πιθανότητες Πιερρακάκη και οι ισορροπίες
- Δέκα κομβικοί μάρτυρες στη δίκη των υποκλοπών – Ποιούς «ξέχασε» να καλέσει η δικαιοσύνη
- Πληθωρισμός: Τα «καύσιμα» που δίνουν ώθηση – Το άλμα τιμών στα ράφια προκαλεί νέα ανησυχία
- Από το «άδειασμα» στη μεγάλη επιστροφή: Η ανανέωση του συμβολαίου του Τζίμι Κίμελ είναι νίκη της ελευθερίας του λόγου
- Κρίσιμες «μάχες» για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στο Europa League




