Ο Παναθηναϊκός έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή στην Α1 βόλεϊ των ανδρών, καθώς στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι-άουτ επικράτησε στην Κυψέλη με 3-2 σετ του Αρη. Η Παναχαϊκή επικράτησε μετά από συναρπαστικό παιχνίδι της γηπεδούχου Νίκης Αιγινίου με 3-2 σετ και διατηρεί τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία, καθώς εξακολουθεί να βρίσκεται στο -3 από τον Παναθηναϊκό.
Ο Παναθηναϊκός έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή στην Α1 βόλεϊ των ανδρών, καθώς στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι-άουτ επικράτησε στην Κυψέλη με 3-2 σετ του Αρη.
Οι «πράσινοι» ήταν πολύ κακοί στα δύο πρώτα σετ, τα οποία έχασαν σχετικά εύκολα, αλλά στη συνέχεια μεταμορφώθηκαν προς το καλύτερο, εκμεταλλεύθηκαν κάποια λάθη των φιλοξενούμενων και έφτασαν στην ανατροπή, παίρνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς.
ΑΡΗΣ (Σπύρος Φίνος): Κυριακίδης 11 (10/20 επ, 1 άσσος, 50% υπ – 35% άριστες), Ντίνας 7 (4/12 επ, 1 άσσος, 2 μπλοκ), Παπαδημητρίου 2 (2/12 επ, 56% υπ – 38% άριστες), Χαριτωνίδης 5 (2/3 επ, 2 άσσοι, 1 μπλοκ), Χατζηπαραδείσης 4 (1/4 επ, 3 μπλοκ), Αρμενάκης 19 (13/26 επ, 2 άσσοι, 4 μπλοκ) / Γκαράς (λ, 56% υπ – 50% άριστες), Ίλιτς 1 (1 μπλοκ), Γάτσης, Ντάμποβιτς, Γκόρτσανιουκ 5 (4/16 επ, 1 μπλοκ, 25% υπ – 6% άριστες). Νίκη Αιγινίου-Παναχαϊκή 2-3 Η Παναχαϊκή επικράτησε μετά από συναρπαστικό παιχνίδι της γηπεδούχου Νίκης Αιγινίου με 3-2 σετ και διατηρεί τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία, καθώς εξακολουθεί να βρίσκεται στο -3 από τον Παναθηναϊκό.
Τα τέσσερα πρώτα σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, όμως στο τάι-μπρέικ οι Πατρινοί πήραν από την αρχή σημαντικό προβάδισμα και έφτασαν στο 15-9 και στη νίκη. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Κατερίνης έμεινε στην τελευταία θέση με 18 βαθμούς και μάλλον… συμβιβάζεται με την ιδέα του υποβιβασμού.
* ΠΑΟΚ και Παμβοχαϊκός θα διεκδικήσουν την πέμπτη θέση σε σειρά που θα κριθεί στις δύο νίκες. Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 15, 23 και (αν χρειαστεί) 24 Απριλίου.
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.
Ο Κέντρικ Ναν ζήτησε και πήρε άδεια για να μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για να παραβρεθεί στην κηδεία της γιαγιάς του. Στη διάθεση του Αταμάν για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας