Προβάδισμα Σγουρού, Καμίνη και Μπουτάρη σε δημοσκόπηση της GPO
Προβάδισμα σε Γιώργο Καμίνη (Δήμος Αθηναίων), Γιάννη Μπουτάρη (ΔήμοςΘεσσαλονίκης) και Γιάννη Σγουρό (περιφέρεια Αττικής) δίνει δημοσκόπηση της εταιρείας GPO εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.
Προβάδισμα σε Γιώργο Καμίνη (Δήμος Αθηναίων), Γιάννη Μπουτάρη (ΔήμοςΘεσσαλονίκης) και Γιάννη Σγουρό (περιφέρεια Αττικής) δίνει δημοσκόπηση της εταιρείας GPO εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου, η οποία παρουσιάστηκε σε εκπομπή του Mega.
Στον Δήμο Αθηναίων:
Γιώργος Καμίνης 22,4%
Άρης Σπηλιωτόπουλος 13,6%
Γαβριήλ Σακελλαρίδης 12,5%
Νικήτας Κακλαμάνης 11,8%
Ηλίας Κασιδιάρης 9%
Νίκος Σοφιανός 6,5%
Βασίλης Καπερνάρος 2,2%
Άλλον (υποψήφιο) επιλέγει το 3,2% του δείγματος.
Στον β΄γύρο ο Γιώργος Καμίνης συγκεντρώνει 42,5% και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος 30,3%. Επίσης Ο Γ.Καμίνης συγκεντρώνει 42,3% έναντι του Γ.Σακελλαρίδη, ενώ έναντι του Νικήτα Κακλαμάνη (30,4%) ο κ. Καμίνης συγκεντρώνει 44,1%.
Στον Δήμο Θεσσαλονίκης:
Γιάννης Μπουτάρης 36,3%
Σταύρος Καλαφάτης 16,9%
Τριαντάφυλλος Μηταφίδης 8,5%
Γιάννης Δελλής 3,8%
Χάρης Παπαγεωργίου 2,4%
Άλλον υποψήφιο επιλέγει το 4,2% του δείγματος.
Στον β’ γύρο ο Γιάννης Μπουτάρης συγκεντρώνει 46,4% έναντι 30,4% του Σταύρου Καλαφάτη. Στην Περιφέρεια Αττικής
Γιάννης Σγουρός 22,5%
Ρένα Δούρου 16,5%
Παύλος Χαϊκάλης 9%
Θανάσης Παφίλης 8,2%
Γιώργος Κουμουτσάκος 8%
Ηλίας Παναγιώταρος 5%
Πέτρος Μαντούβαλος 3,5%
Θάνος Τζήμερος 2,5%
Μαρία Γιαννακάκη 1,5%
Άλλον υποψήφιο επιλέγει το 1,3% του δείγματος.
Στον β΄γύρο ο Γιάννης Σγουρός συγκεντρώνει 43,7% και η Ρένα Δούρου 33,3%. Ένα 7,5% απαντά ότι δεν θα ψήφιζε, Λευκό/Ακυρο 6,5% και Δεν Ξέρω/Δεν Απαντώ 9%.