Τη συνεργασία της με τον Ντάντε κατά ένα χρόνο και συγκεκριμένα μέχρι το 2017 επέκτεινε η Μπάγερν Μονάχου. «Όλα εδώ είναι υπέροχα, ο σύλλογος, η ομάδα, ο κόσμος, οι τίτλοι. Η Μπάγερν είναι η κατάλληλη ομάδα για μένα. Γι’ αυτό δέχτηκα αμέσως την πρόταση ανανέωσης μέχρι το 2017 και είμαι βέβαιος πως και τα επόμενα χρόνια θα έχουμε επιτυχίες» τόνισε ο 30χρονος άσος, ο οποίος αποκτήθηκε από την Γκλάντμπαχ έναντι 4,7 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι του 2012.
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.