Την επίσημη παρουσίαση του Σωτήρη Κυργιάκου έκανε η Σίδνεϊ Ολίμπικ. Ο 34χρονος Έλληνας στόπερ, με προϋπηρεσία μεταξύ άλλων σε Λίβερπουλ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, θα ενισχύσει την ομάδα της Αυστραλίας για δύο ματς στη δεύτερη κατηγορία και μίλησε για την εμπειρία αυτή: «Είναι μια μοναδική εμπειρία, καθώς θα έχω την ευκαιρία να παίξω εκτός Ευρώπης για πρώτη φορά. Η Σίδνεϊ Ολίμπικ είναι ιστορική ομάδα για το ποδόσφαιρο Αυστραλίας. Ελπίζω η εμπειρία μου να βοηθήσει τους νεότερους παίκτες της ομάδας στην εξέλιξή τους».
Η Μπαρτσελόνα είχε 4 δοκάρια και δύο ακυρωθέντα γκολ και η εξαιρετική Σοσιεδάδ τη νίκησε με 2-1, βάζοντας... φωτιά στην κορυφή στη La Liga! Στους 49 βαθμούς οι «Μπλαουγκράνα», στους 48 η Ρεάλ πλέον.
Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε πέναλτι στο 90+24’ για το Μαρόκο, το παιχνίδι πήγε στην παράταση και εκεί ο Γκουεγιέ με γκολ στο 94’ έδωσε το τρόπαιο στην Σενεγάλη – Ηγετική εμφάνιση από τον Μανέ, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.