Η «Γιούβε» στο +9, νίκη για Μίλαν, απώλεια για την Ίντερ
Με γκολ του Κάρλος Τέβες στο 30΄, η πρωτοπόρος Γιουβέντους έκαμψε την αντίσταση της Τορίνο, την οποία νίκησε 1-0 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του Campionato, κι έτσι διατήρησε τη διαφορά των εννέα βαθμών από τη δεύτερη Ρόμα. Εμφανώς βελτιωμένη υπό τις οδηγίες του Κλάρενς Ζέεντορφ, η Μίλαν κάνει την αντεπίθεσή της με στόχο να προλάβει τουλάχιστον μία θέση για το Champions League της επόμενης περιόδου. Με γκολ των Τααράμπτ και Ραμί, οι «ροσονέρι» επικράτησαν σήμερα 2-0 της Σαμπντόρια στη Γένοβα. Αντίθετα, η Ίντερ «πέταξε» άλλους δύο βαθμούς στο «Σαν Σίρο», καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κάλιαρι.
Με γκολ του Κάρλος Τέβες στο 30΄, η πρωτοπόρος Γιουβέντους έκαμψε την αντίσταση της Τορίνο, την οποία νίκησε 1-0 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του Campionato, κι έτσι διατήρησε τη διαφορά των εννέα βαθμών από τη δεύτερη Ρόμα.
Εμφανώς βελτιωμένη υπό τις οδηγίες του Κλάρενς Ζέεντορφ, η Μίλαν κάνει την αντεπίθεσή της με στόχο να προλάβει τουλάχιστον μία θέση για το Champions League της επόμενης περιόδου.
Με γκολ των Τααράμπτ και Ραμί, οι «ροσονέρι» επικράτησαν σήμερα 2-0 της Σαμπντόρια στη Γένοβα και έφτασαν τους 35 βαθμούς, πλησιάζοντας τις προπορευόμενες ομάδες.
Αντίθετα, η Ίντερ «πέταξε» άλλους δύο βαθμούς στο «Σαν Σίρο», καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κάλιαρι.
Η Λάτσιο επιβλήθηκε δύσκολα 3-2 της ουραγού Σασουόλο.
Στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές επέστρεψε η Βερόνα, που επικράτησε εκτός έδρας της Λιβόρνο με 3-2. Το ματς «καθάρισε» μέσα σε ένα δωδεκάλεπτο (33΄-45΄), όταν οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τρία τέρματα, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με εντυπωσιακό προβάδισμα.
Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι σημείωσαν δύο τέρματα σε δύο λεπτά (72΄ Παουλίνιο, 73΄ Γκρέκο) και ξαναμπήκαν στο ματς. Ωστόσο η Βερόνα κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα και να πάρει τη νίκη. Ο Βαγγέλης Μόρας ήταν βασικός στη Βερόνα και αγωνίστηκε σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο. Συνοπτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 25ης αγωνιστικής του Campionato:
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.