Δεν τα κατάφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η ομάδα του απέναντι στην Ιντιάνα και το Μιλγουόκι ηττήθηκε με 110-100, από την ομάδα με το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ (42-13). Ο Ελληνας φόργουορντ αγωνίστηκε για 24:17 έχοντας 8 πόντους (2/4 διπ., 0/2 τρ., 4/4 β.), με 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 1 λάθος.
Δεν τα κατάφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η ομάδα του απέναντι στην Ιντιάνα και το Μιλγουόκι ηττήθηκε με 110-100, από την ομάδα με το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ (42-13).
Ο Ελληνας φόργουορντ αγωνίστηκε για 24:17 έχοντας 8 πόντους (2/4 διπ., 0/2 τρ., 4/4 β.), με 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 1 λάθος. Οι Μπακς έχουν το χειρότερο ρεκόρ στο πρωτάθλημα (10-45).
Από τους νικητές κορυφαίος ήταν ο Πολ Τζόρτζ με 32 πόντους, ενώ ο Γουέστ σημείωσε 30π. Ο Μπράντον Νάιτς με 30 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για το Μιλγουόκι που κατάφερε να πλησιάσει μέχρι τους πέντε πόντους, αλλά δεν άντεξε στο φινάλε.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Με τα χρώματα της Αλβανίας θα αγωνίζεται σε επίπεδο εθνικών ομάδων ο Σταύρος Πήλιος, όπως επέλεξε ο αμυντικός της Ένωσης που συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις για τα φιλικά του Μαρτίου - Κλήθηκε και ο Στρακόσα.
Ο... κακός χαμός με το Κόπα Άφρικα συνεχίζεται, με τον αρχηγό του Μαρόκου, Ασράφ Χακίμι, να δηλώνει ότι η Σενεγάλη νίκησε δίκαια και πως δεν θα αποδεχθεί το τρόπαιο...
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας