Καφεΐνη με σάτιρα προσφέρει καναδός κωμικός στο «Dumb Starbucks»
Ένας νεαρός καναδός κωμικός και τηλεοπτικός παρουσιαστής αποφάσισε να κάνει λίγη σάτιρα με τη γνωστή αλυσίδα καφέ Starbucks. Άνοιξε στο Λος Αντζελες ένα καφέ με το ίδιο ακριβώς λογότυπο, μόνο που πρόσθεσε τη λέξη dumb (χαζό) μπροστά από το Starbucks. Πώς αντιμετωπίζουν το θέμα οι υπεύθυνοι της αλυσίδας;
Ένας νεαρός καναδός κωμικός και τηλεοπτικός παρουσιαστής αποφάσισε να κάνει λίγη σάτιρα με τη γνωστή αλυσίδα καφέ Starbucks.
Άνοιξε στο Λος Αντζελες ένα καφέ με το ίδιο ακριβώς λογότυπο, μόνο που πρόσθεσε τη λέξη dumb (χαζό) μπροστά από το Starbucks.
Στο κατάστημα δημιουργήθηκαν τεράστιες ουρές, καθώς τα ροφήματα που πρόσφερε ήταν δωρεάν.
Ο ίδιος είχε «στολίσει» τον τιμοκατάλογο με αντίστοιχους προσδιορισμούς για τα διαφορετικά προϊόντα: «φρικτός» ή «πικρός» καφές, «χαζός παγωμένος καφές» κλπ.
Ο ίδιος ο Νέιθαν Φίλντερ, όπως είναι το όνομα του νεαρού κωμικού, εμφανίστηκε και σε βίντεο στο Youtube, παρουσιάζοντας την επιχείρησή του:
Για την ώρα, οι αρμόδιοι του επίσημου Starbucks αντιμετωπίζουν με χιούμορ την όλη κίνηση, αλλά σπεύδουν να προειδοποιήσουν: «εκτιμούμε το χιούμορ, ωστόσο, το λογότυπο έχει κατοχυρωθεί και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να το χρησιμοποιεί…»
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας